"Happy Birthday" στη βασίλισσα Μαργαρίτα : Κούκλα στα 79 τραγούδησε & κατέπληξε το κοινό της (φώτο-βίντεο)

Γεμάτη ζωντάνια απέδειξε ότι έχει καλή φωνή

Η βασίλισσα Μαργαρίτα  σήμερα έκλεισε τα 79 της χρόνια και απέδειξε ότι η ηλικία της ψυχής δεν έχει καμία σχέση με την βιολογική. Η βασίλισσα της Δανίας, σήμερα απέδειξε ότι διαθέτει και καλή φωνή, όταν τραγούδησε στο μπαλκόνι του παλατιού.

Περιτρυγιρισμένη από την οικογένεια της, τον γιο της πρίγκιπα Φρειδερίκο , την νύφη της  πριγκίπισσα Μαίρη και τα τέσσερα αξιολάτρευτα εγγόνια της, η βασίλισσα της Δανίας ακτινοβολούσε, πιο όμορφη από ποτέ καθώς χαιρετούσε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί το μεσημέρι στο Άαρχους.

Είναι τα δεύτερα γενέθλια που γιορτάζει η βασίλισσα Μαργαρίτα χωρίς τον επί 50 χρόνια σύζυγο της βασιλιά Ερρίκο Β' της Δανίας, ο οποίος απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2018. 

Ο ενθουσιασμός και το πάθος της βασίλισσας Μαργαρίτας καθώς τραγουδούσε ήταν μεταδοτικά αφού η 8χρονη εγγονή της Ιωσηφίνα μιμήθηκε τη γιαγιά της και σήκωνε το χέρι της με τον ίδιο τρόπο.

Όσο ήταν στο μπαλκόνι η βασίλισσα Μαργαρίτα η 11χρονη εγγονή της Ιζαμπέλα της πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και την χαρακτήρισε "σημαία και σύμβολο της Δανίας".

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας ήταν "casual chic" ντυμένη για την περίσταση: Η Μαργαρίτα φορούσε ένα γκρι ταγιέρ με μπλε πουκάμισο και σκούρο παλτό, ενώ η νύφη της πριγκίπισσα Μαίρη φόρεσε ένα βεραμάν καρώ φόρεμα με ασορτί βεραμάν παλτό.

Ο πρίγκιπας Φρειδερίκος φόρεσε τζιν παντελόνι, θαλασσί πουκάμισο και μπεζ σακάκι για την περίσταση.

Εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να δώσουν στη βασίλισσα τις ευχές τους για τα γενέθλια της, ενώ προκάλεσε αίσθηση η απουσία του μικρότερου γιου της πρίγκιπα Ιωακείμ, της συζύγου του Μαρί και των τεσσάρων παιδιών του, αναφέρει η Daily Mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Νωρίτερα αυτό το μήνα η βασίλισσα Μαργαρίτα είχε επισκεφτεί με την νύφη της το ζωολογικό κήπο της Δανίας για να εγκαινιάσει το χώρο για δύο νεοφερμένα Panda. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ