Ζώδια: H A. Λεούση προειδοποιεί - Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει πτώση διάθεσης και ψυχολογική πίεση – Ποιοι επηρεάζονται;

Ημερήσιες προβλέψεις... 

Η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει Τετράγωνο με τον Κρόνο και φέρνει συναισθηματικό βάρος, πτώση διάθεσης και ψυχολογική πίεση, για τους Παρορμητικούς του Ζωδιακού, αλλά ευτυχώς, θα είναι προσωρινό!

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε τη διατροφή σας, γιατί ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία προηγείται.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό «γκάζι-φρένο» και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές.

ΛΕΩΝ: Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Για να ζητήσετε από το σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Αρχίστε να σκέφτεστε διαφορετικά, γιατί αδικείτε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκδηλώστε στο σύντροφό σας την αγάπη σας, και αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερόν σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη σύμφωνα με τον oroskopo.gr. 

ΙΧΘΥΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα μήνυμα από εσάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ