Η Αλεξία Έβερτ συγκλονίζει: Το ιατρικό λάθος που κατέστρεψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του συζύγου της (Βίντεο)

Το ιατρικό λάθος που τους άλλαξε τη ζωή

Για την ιατρική αμέλεια που κατέστησε τον σύζυγό της άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, αλλά και για τον πολιτικό πατέρα της, μίλησε η Αλεξία Έβερτ στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος σύζυγός της Γιώργος Αλβέρτης ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε τράπεζα ως τον Ιανουάριο του 2005, οπότε και χρειάστηκε να αφαιρέσει μια κύστη από τον εγκέφαλο. 

Μια επέμβαση που συνοδεύτηκε από σοβαρότατες επιπλοκές στην υγεία του, καθιστώντας τον άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Ο σύζυγος μου είχε μια κύστη στον εγκέφαλο, που δεν είναι όγκος, είναι μια κύστη. Έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από αμέλεια των γιατρών. Ταλαιπωρήθηκε, κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες». 

Δείτε όσα είπε από το 7ο λεπτό

 

 

«Ο γιατρός που αυτοκτόνησε ήταν ένας από τους θεράποντες γιατρούς. Δεν αυτοκτόνησε λόγω του περιστατικού, αυτοκτόνησε μόλις υπέβαλα την μήνυση που ήταν τέσσερα χρόνια μετά. Πήγε για απολογία και μετά από δυο μέρες αυτοκτόνησε» είπε και συνέχισε:

«Ξέρετε τι είναι από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι με έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, έναν όμορφο άντρα, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι. Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγα σε μια κλινική στη Γερμανία και μου είπαν "Λυπάμαι, μην περιμένετε πολλά"».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ