Τα 25 καλύτερα look της "Fashion Icon" Μπριζίτ Μακρόν - Τι φοράει η πρώτη κυρία (φώτο)

Σύμβολο φινέτσας και κομψότητας

Θεωρείται μία από τις πιο φινετσάτες κυρίες της Ευρώπης. Η Μπριζίτ Μακρόν γνωρίζει ότι η σύζυγος του Προέδρου, δεν πρέπει μόνο να φαίνεται καλοντυμένη αλλά και να είναι, αν θέλει με την εικόνα της να συμβάλει στο "Prestige" του συζύγου της.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας λοιπόν στέκεται επάξια στο πλευρό του Εμμάνουελ Μακρόν καθώς για... την εικόνα της δεν μπορεί κανείς να πει κακό λόγο. Με τις υπέρκομψες και πάντα σωστές για την περίσταση εμφανίσεις της, έγινε ένα από τα "Fashion Icons' της Ευρώπης.

Είτε φοράει εντυπωσιακές τουαλέτες, είτε κομψά ταγιέρ ή φορέματα με μαντώ , είτε είναι ντυμένη "casual" με τζην και μπλέιζερ σακάκια ή με σπορ κουστούμια, καταφέρνει πάντα με τις στυλιστικές επιλογές της  να είναι σύμβολο  κομψότητας.

Το εντυπωσιακό στο στυλ της Μπριζίτ Μακρόν είναι ότι ενώ δεν κάνει "τολμηρές επιλογές" και επενδύει πάντα στη γοητεία του κλασσικού η εικόνα της δεν είναι ποτέ "βαρετή". ΣυνδυάζειKa με τέτοο τρόπο τα ρούχα και τα αξεσουάρ μεταξύ τους που πετυχαίνει πάντα ένα ενδιαφέρον look.

Και κερδίζει τις εντυπώσεις ακόμα κι όταν "συναγωνίζεται" με άλλες υπέρκομψες κυρίες όπως η Ράνια της Ιορδανίας, ή η Μελάνια Τραμπ. Το Elle France συγκέντρωσε τα 25 πιο ωραία look της Μπριζίτ Μακρόν. Σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ