Έφηβη σούπερ- σταρ κατέρρευσε - Πως πέθανε η 16χρονη πρωταγωνίστρια παιδικών σειρών του CBBC (φώτο)

"Χάσαμε το μωρό μας", είπε συντετριμμένος ο πατέρας της

Συντετριμμένος ο πατέρας της έφηβης ηθοποιού Mya-Lecia Naylor, είπε στον γείτονα του: "Χάσαμε το μωρό μας" , λίγο μετά τον τραγικό θάνατο της. Η 16χρονη Mya πέθανε ξαφνικά δύο μόλις μέρες αφότου μιλούσε για τις "ελπίδες της για ένα λαμπρό μέλλον", στην τελευταία  της συνέντευξη.

Η μικρή πρωταγωνίστρια σε παιδικές σειρές στο κανάλι  CBBC , δύο μόλις εβδομάδες πριν από τον αναπάντεχο θάνατο της, έλεγε ότι σκόπευε να δώσει όλη της την προσοχή στο κανάλι της στο youtube αμέσως μετά το πέρας των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς που έπαιζε.

Επίσης μίλησε για της φιλοδοξίες της να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Μερικές μόνο εβδομάδες πριν καταρρεύσει και πεθάνει ανέβασε στο youtube ένα βίντεο στο οποίο εκείνη και συμπρωταγωνιστές της ήταν ευτυχισμένοι, περιτρυγιρισμένοι από τους fans της σειράς στη διάρκεια μιας περιοδείας.

"Τραγουδάω από τότε που ήμουν 10, αλλά περισσότερο από χόμπι. Θέλω κάποια στιγμή όμως να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό" δήλωσε η Mya στην συνέντευξη της.

Σήμερα ο απαρηγόρητος πατέρας της Martin Naylor, είπε στην 48χρονη  γειτόνισσα του Nana Boateng : "Χάσαμε το μωρό μας". "Μου είπε ότι η Maya κατέρρευσε. Ήταν έτοιμος να πέσει κάτω", δήλωσε η κυρία  Boateng  στη Daily Mail.

Συγγενείς και συνάδελφοι της Mya, με μεγάλα αφιερώματα, στα Social Media, την αποχαιρετούν κάνοντας λόγο για «ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι».

Το BBC ανακοίνωσε εχθές ότι η πρωταγωνίστρια των παιδικών σειρών του CBBC, κατέρρευσε και πέθανε στις 7 Απριλίου. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μόλις πριν λίγες ώρες και από τη στιγμή που το BBC, έκανε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, δεκάδες είναι τα σχόλια των αναγνωστών που ρωτούν πως πέθανε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today this amazing person and actress became an angel @mya.lecia you were a inspiration and we all will love you forever and aways RIP Mya ?#sad #RIP #angel #myalecia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faith Pugh (@pearlgirl11__) στις

 Από την άλλη πλευρά, το CBBC ανέφερε: «Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να σας πούμε ότι η Mya-Lecia, που γνωρίσατε μέσα από το «Millie Inbetween» πέθανε»! Η αστυνομία κάνει έρευνες για να ανακαλύψει τα ακριβή  τα αίτια του θανάτου της 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ