Αυτά τα ρούχα άφησαν εποχή! Εμφανίσεις εξωφρενικές, προκλητικές ή απλά μη αναμενόμενες (φωτο)

Οι celebrities διεθνώς τραβούν τα βλέμματα με τις μοναδικές τους εμφανίσεις κι αυτές που ακολουθούν άφησαν πραγματικά εποχή!

Είναι τα πιο χαρακτηριστικά outfits στην ιστορία της μόδας. Άλλα προκλητικά, άλλα παρατραβηγμένα, με αρκετή δόση τρέλας και πρωτοτυπίας. Κάποιοι ίσως πουν και κακογουστιάς...  Πάντως οι celebrities ου τα... τίμησαν δεν πέρασαν απαρατήρητοι, έγιναν πρωτοσέλιδα, σχολιάστηκαν και κατόρθωσαν με τον δικό τους τρόπο να μείνουν στην ιστορία! Ας θυμηθούμε τις εμφανίσεις τους...

H Theda Bara στην Κλεοπάτρα

 

 

Ήταν η εμφάνιση που της χάρισε τον τίτλο του sex symbol. Και δεν είχε καμία σημασία ότι ο κινηματογράφος ήταν βωβός..., αφού το outfit μιλούσε από μόνο του. Head piece, φίδια-nipple covers, πέδιλα και  κοσμήματα από την κορυφή ως τα νύχια… Έτοιμη για Coachella από το 1917!

H Jayne Mansfield με το low-low-low cut φόρεμα

 

 

Δίπλα στην μοναδική Sophia Lauren κι όμως με αυτό το φόρεμα η Jayne κατάφερε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της… και αυτό ακριβώς ήθελε!

Το Happy Birthday της Marilyn Monroe

Από τη λευκή γούνα που φορούσε μέχρι το αστραφτερό, άκρως θηλυκό φόρεμα που αγκάλιαζε το κορμί της και αποκαλύφθηκε με το που έβγαλε τη γούνα, ίσως να έκανε το πιο ωραίο δώρο γενεθλίων στον... τυχερό Kennedy. Αυτή η εμφάνιση της Marilyn άφησε αναμφισβήτητα εποχή...

Η Jackie O με αυτό το σύνολο

 

 

Από τις πιο γουστόζικες και γνωστές της εμφανίσεις, με το χαρακτηριστικό pillbox καπέλο, το ασορτί σακάκι και τη φούστα. Εμφάνιση statement για τις κυρίες των επόμενων γενεών, αποτελώντας πρότυπο.

H Cher παραλαμβάνοντας το Oscar A’ Γυναικείου Ρόλου

Θεά, αφήνοντας λίγα στη φαντασία αυτό το σύνολο που σχεδίασε ο Bob Mackie για τη Cher απλά έκανε θραύση! Το απογείωσε με τα ασορτί σκουλαρίκια και την εσάρπα. Μία από τις πιο λαμπερές της εμφανίσεις για μία από τις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής της. 

Τα χωνάκια της Madonna

Σήμα κατατεθέν, τα χωνάκια της Madonna, δημιουργία του Jean Paul Gaultier, επαναπροσδιόρισαν το τι σημαίνει sexy.

To φόρεμα της Rose McGowan στα VMA

Αν μπορείς να το πεις φόρεμα...! Αλλά όταν συνοδεύεις τον Marilyn Manson, σίγουρα δε μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο μίνιμαλ. 

Ο κύκνος-φόρεμα της Bjork στα Όσκαρ το 2001

Οk, η Bjork ήταν πάντα ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα και σίγουρα οι στυλιστικές της επιλογές δεν ήταν και οι καλύτερες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, απλά δείτε τη φωτό.

Το Denim Dream του hot ζευγαριού της εποχής, Britney-Justin

Φουλ στο denim, όμως τους πάει ή μήπως είναι υπεροβολή...; Τα σχόλια δικά σας...

Το mankini του Sacha Baron Cohen

Έπαιζε παντού, όταν λέμε παντού εννοούμε παντού, έγινε μέχρι και αφίσα... Αλλά πώς μπορεί κανείς να σβήσει αυτή την εικόνα... Μην ταλαιπωρείστε. Είναι αδύνατο μέχρι και σήμερα!

To φόρεμα από ωμό κρέας της Lady Gaga

Μόνο η Lady Gaga θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια στυλιστική επιλογή. Κομμάτια κρέατος αποτέλεσαν τη βάση όχι μόνο για το φόρεμα, αλλά και για τα μποτάκια και το καπέλο! Είναι απλά η Lady Gaga και είναι το φόρεμα που υπάρχει ακόμα στο Μουσείο Rock&Roll Hall of Fame...

To κρυστάλινο φόρεμα της Rihanna

Diamonds are a girls best friend ή αλλίως όπως έχει τραγουδήσει και Rihanna "Shine bright like a diamond"... Ήταν στα CFDA όταν εμφανίστηκε φορώντας μόνο ένα εσώρουχο κι ένα φόρεμα από 230.000 κρυστάλλους Swarovski . Της χάρισε το Fashion Icon Award...

Η Miley Cyrus όταν φόρεσε ή μάλλον... δεν φόρεσε και κάτι!

Περιγράψτε το όπως θέλετε, εκφραστείτε ελεύθερα, πείτε ό,τι θέλετε για αυτή την εμφάνιση στο after party των VMA’s ...

To μαύρο φόρεμα με κόψιμο ως το λαιμό! της Chrissy Teigen

Οκ, ο ορισμός της θηλυκότητας κι ένα πόδι απίστευτο. Γιατί να το κρύψει άλλωστε; 

Η κάπα «πυγολαμπιδα» του Jared Leto

Με λίγα λόγια πιο αστραφτερός δεν γινόταν. Και επειδή μία κάπα με πούλιες δεν είναι αρκετή είπε να το ενισχύσει και με ένα εμπριμέ πουκάμισο. Ή όλα ή τίποτα...

Η αγγελική εμφάνιση της Katy Perry

Φτερά και χρυσό ο συνδυασμός που επέλεξε η Katy Perry για να κάνει την εμφάνισή της στο MET Gala. Σίγουρα εντυπωσιακή εμφάνιση, αν και... αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, αφού για να μπει στο χώρο χρειάστηκε να γυρίσει στο πλάι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ