Dinner in the sky: Μενού 6 πιάτων από ύψος 50 μέτρων & θέα όλη την Αθήνα

Για 5η συνεχή χρονιά το πολυβραβευμένο και πρωτοποριακό παγκόσμιο concept Dinner in the Sky επαναλειτουργεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο πιο σημαντικό πολιτιστικό κέντρο της Αθήνας, που μάλιστα φέτος γιορτάζει τα 20α του γενέθλια, το Dinner in the Sky Athens έχει φιλοξενήσει τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από δεκαεπτά χιλιάδες ξένους και Έλληνες επισκπετες, τους οποίους ανέβασε κυριολεκτικά.. στον αέρα για ένα αξέχαστο δείπνο, και όχι μόνο!

Όπως το διατυπώνουν στις κριτικές τους όσοι το έχουν επισκεφθεί προκειται «για μια μοναδική εμπειρία ζωής», κάτι που θα τους μείνει για πάντα αξέχαστο!

Καθώς περιστρεφόμαστε σιγά-σιγά, εσείς απολαμβάνετε τη μοναδική θέα απο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό έως τον Πειραιά και την Πάρνηθα.

Επιλέξτε ανάμεσα στο δείπνο την ώρα του μαγικού ηλιοβασιλέματος ή λίγο αργότερα την ώρα που ανάβουν τα φώτα της πόλης.

Καλέστε τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους σας σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό, εκπληκτική ατμόσφαιρα και επιβλητική θέα σε ένα μέρος που σίγουρα δεν έχουν ξαναβρεθεί.

Φέτος η ανανεωμένη ομάδα του Dinner in the Sky Athens έχει ετοιμάσει για τους «συνδαιτημόνες» ένα ξεχωριστό μενού 6 πιάτων που βασίζεται αποκλειστικά στην ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιεί τοπικά ποιόντα ΠΟΠ από Έλληνες παραγωγούς, τιμώντας την χώρα μας και διαδίδοντας τις υπέροχες γεύσεις μας στο εξωτερικό.

Το Dinner in the Sky Athens ανοίγει τα “φτερά" του και σας προσκαλεί σε έναν.. μαγικό κόσμο ψηλά στον ουρανό από τις 2 Μαίου 2019!

Προσδεθείτε στο.. www.dinnerinthesky.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ