Ο Κώστας Σόμμερ θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Βασίλη Λεβέντη

Ο γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στη βουλή

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή.

Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε  17η Μάη 1975 στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια. Αργότερα, μετακόμισε στην Ελλάδα. Όταν ήταν 12 χρονών, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ αργότερα τον κέρδισε η ηθοποιία.

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new frontier, new challenge... #europeanparliament #europe #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer) στις

Του αρέσουν τα extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το τζετ σκι, τα γρήγορα σκάφη, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άλλα χόμπι του είναι το kickboxing, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, ο στίβος και τα πυροβόλα όπλα. 

Σήμερα ζει μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Από ταινίες έχει παίξει στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη, ενώ το 2005 εμφανίστηκε στην ταινία του «Hollywood Deuce Bigalow: European Gigolo», με πρωταγωνιστή τον Rob Schneider.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

life is a string of thousands of little miracles,... notice them!!! and remember stars can not shine without darkness...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kostas Sommer (@kostas_sommer) στις

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Η αγάπη ήρθε από μακριά», «Της αγάπης μαχαιριά», «Προδοσίες» και άλλες. Υπήρξε επίσης παρουσιαστής του Survival Secret.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Σόμμερ ασχολείται με την πολιτική, καθώς το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ