Βίντεο: "Άναψε το αίμα" της Βραζιλιάνας & πυροβόλησε τον άντρα της & την ερωμένη του - Ήταν η νταντά του μωρού

Το γεγονός ότι η γυναίκα πυροβόλησε ενώ το μωρό της βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια εναντίον της 

Μια γυναίκα από την Βραζιλία αποφάσισε να "πάρει τα πράγματα στα χέρια της", όταν έπιασε τον σύζυγο της στο κρεββάτι με την μπέιμπι -σίτερ του μωρού της.

Το βίντεο που τη δείχνει να πυροβολεί τέσσερις φορές κατά του συζύγου της και της ερωμένης του, τους οποίους συνέλαβε επ' αυτοφόρω αμέσως μετά την ερωτική πράξη,  έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Βραζιλία.

Το βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ,  τραβήχτηκε  από το κινητό της τηλέφωνο .  Ξεκινά με τη γυναίκα να τοποθετεί το κινητό της τηλέφωνο προκειμένου να καταγράφει την πόρτα ενός δωματίου στο σπίτι της.

Στη συνέχεια στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ανοίγει την πόρτα και να βλέπει το παράνομο ζευγάρι εν δράσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η απατημένη σύζυγος επιστρέφει κρατώντας ένα όπλο.

Αφού ανοίγει εκ νέου την πόρτα πυροβολεί κατά του ζευγαριού και στη συνέχεια φωνάζει «φύγετε από εδώ». Το βίντεο κλείνει με το παράνομο ζευγάρι να αποχωρεί από το δωμάτιο σοκαρισμένο από ό,τι έχει προηγηθεί.

Το μωρό που βρισκόταν επίσης στο δωμάτιο, κλαίει κατατρομαγμένο μετά τους πυροβολισμούς.

Το γεγονός ότι η γυναίκα πυροβόλησε ενώ το μωρό της βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια εναντίον της στα Social Media, δεδομένου ότι το μωρό θα μπορούσε να τραυματιστεί από κάποια σφαίρα, αναφέρει η Daily Mail.

Και η τρομάρα που πήρε το βρέφος δεν είναι λίγη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ