Ο Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει την "απλότητα" στις Σχέσεις από Καλό Χαρμάνι

Ο Λουμίδης Παπαγάλος αποκαλύπτει άλλο ένα στοιχείο που είναι στα θεμέλια κάθε “σχέσης από καλό χαρμάνι”!

Η πραγματική φιλία είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα Σχέσεων από Καλό Χαρμάνι. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι όταν είσαι με τους πραγματικούς κολλητούς σου δεν χρειάζονται πολλά λόγια, έχετε αναπτύξει τον δικό σας κώδικα επικοινωνίας που ποτέ μα ποτέ κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει.

Αυτόν ακριβώς τον κώδικα, που στηρίζεται στην απλότητα και όχι σε εκφραστικά στολίδια εξυμνεί ο αγαπημένος μας καφές Λουμίδης Παπαγάλος στο νέο τηλεοπτικό του spot. Με την ίδια απλότητα με την οποία μας συνοδεύει εδώ και έναν αιώνα και με τα αρώματά του κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη.

Μεταφερόμαστε λοιπόν, στο αγαπημένο μας καφενείο, όπου ενώ ο Θέμης μάς περιμένει όλο χαρά να μας ψήσει τα καφεδάκια μας, μπαίνουν και δύο κολλητοί μας φίλοι. Χωρίς λόγια, χωρίς περιττές κινήσεις ετοιμάζονται να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος όταν ξαφνικά δύο ωραίες υπάρξεις που μπαίνουν στο καφενείο, θα αναστατώσουν το πρωινό τους. Αρκούσε μία απλή ματιά μεταξύ των φίλων για να πουν όλα όσα ήθελαν να πουν για τα δυο κορίτσια. Τι θα γίνει όμως στο τέλος; Θα κάνει  κάποιος μια απλή κίνηση για να γνωριστούν από κοντά;

Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ