Τριπλή γιορτή για το Μπάκιγχαμ; Η Μέγκαν θα γεννήσει αύριο ; - Είναι τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ (φώτο -βίντεο)

Τα στοιχήματα πήραν φωτιά

Η άφιξη του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στον κόσμο μπορεί να είναι τριπλή γιορτή! 

Ενώ η παγκόσμια φρενίτιδα συνεχίζεται σχετικά με το πότε θα φέρει η δούκισσα του Σάσεξ στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν θα γεννήσει αύριο, 21 Απριλίου. Κι έτσι στο παλάτι θα έχουν τριπλή γιορτή.

Αύριο είναι τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ που φέτος συμπίπτουν με την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι φαν του βασιλικού ζευγαριού είναι τόσο πεπεισμένοι ότι το μωρό της Μέγκαν θα γεννηθεί στις 21 Απριλίου ώστε βάζουν μεγάλα στοιχήματα γι' αυτό.

"Οι θαυμαστές της Μέγκαν και του Χάρι πιστεύουν ότι το μωρό τους θα γεννηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και μάλιστα την Κυριακή 21 Απριλίου. Έτσι θα συνδυάσει την "άφιξη" του ή της με τα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ β' και με την μέρα του Πάσχα", ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων  Ladbrokes .

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλλα έριξαν "λάδι στη φωτιά" , νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν ανακοίνωσαν ότι η περιοδεία τους στη Γερμανία αναβάλλεται για τις 7 Μαΐου.

Με δεδομένο ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στη Μέγκαν και στον Χάρι όταν θα γεννηθεί το μωρό τους, η ανακοίνωση ότι το ταξίδι τους αναβάλλεται για τις 7 Μαΐου, εντείνει τις φήμες ότι η Μέγκαν θα γεννήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, αναφέρει το People.

Πολλά είναι τα στοιχήματα και για το όνομα του μωρού. Οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι αν είναι κορίτσι θα του δώσουν το όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνα , μητέρας του Χάρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ