"Χρόνια πολλά μεγαλειότατη..." Οι υπέροχες vintage photos & η πολύ συγκινητική ευχή του Χάρι & της Μέγκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ (φώτο)

Σε λίγο αναμένεται να της χαρίσουν το πιο ωραίο δώρο... το 8ο δισέγγονο

Η βασίλσσια Ελισάβετ έγινε σήμερα 93 χρονών. Γεννημένη στις 21 Απριλίου του 1923 η μακροβιότερη μονάρχης στο θρόνο της Αγγλίας, έχει  τέσσερα παιδιά (τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Ανδρέα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο), που με τη σειρά τους της έχουν χαρίσει 8 εγγόνια και 7 δισέγγονα. 

Η βασίλισσα της Αγγλίας συνήθως γιορτάζει τα επίσημα γενέθλια της σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αν και στο Λονδίνο, είθισται την ημέρα του εορτασμού των γενεθλίων της να ακούγονται κανονιοβολισμοί τιμής ένεκεν.

Ο πρίγικιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ που αναμένεται σε λίγο να χαρίσουν στην βασίλισσσα το 8 δισέγγονο, της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Instagram ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με παλιές και νεότερες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ. Υπέροχη είναι η πρώτη φωτογραφία με τη βασίλισσα της Αγγλίας νέα.

Στη λεζάντα έγραψαν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Your Majesty, Ma’am, Granny. Wishing you the most wonderful day! ?Harry & Meghan Photo credits: Glenn Harvey (CP), Adrian Dennis (Getty), Chris Jackson (Getty)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

«Χρόνια πολλά Μεγαλειοτάτη, μαμά, γιαγιά. Σου ευχόμαστε να έχεις την πιο απίστευτη μέρα! Harry & Meghan»

Νωρίτερα τις ευχές τους στη βασίλισσα Ελισάβετ είχαν δώσει μέσω Instagram και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy 93rd birthday to Her Majesty The Queen! Credit: ?PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

"Ευχόμαστε πολύ ευτυχισμένα γενέθλια στην αυτής Μεγαλειότητα την βασίλισσα", έγραψαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ