Ο πάντα γοητευτικός πρωταθλητής Ευρώπης Άγγελος Χαριστέας με τις 3 κούκλες γυναίκες της ζωής του (φώτο)

Με τη γυναίκα του και τις δύο πανέμορφες κόρες του

Το 2004 η Εθνική Ελλάδος έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα των Νικοπολίδη, Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Τσιάρτα, Νικολαΐδη, Μπασινά , Βρύζα και άλλων κάτω από τις οδηγίες του τότε προπονητή Ότο Ρεχάγκελ, έκαναν τους Έλληνες και της Ελληνίδες να δακρύσουν από χαρά και συγκίνηση.

Μέλος αυτής της θρυλικής ομάδας ήταν και ο πρώτος σκόρερ του 2004 ο Άγγελος Χαριστέας. Ο "κούκλος", όπως τον έλεγαν όλες οι γυναίκες τότε, Χαριστέας ήταν ο παίκτης που με την κεφαλιά του έπειτα από ασίστ του Άγγελου Μπασινά έβαλε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα έναντι της Πορτογαλίας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έκανε την εθνική μας πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά ο Άγγελος Χαριστέας παραμένει γοητευτικός και έχει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Ο  διάσημος παίκτης εκτός από σκόρερ, είναι και ένας υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς

Ο πρωταθλητής Ευρώπης  στο ποδόσφαιρο και υποψήφιος σύμβουλος στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι σου στην Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του Βαρβάρα, και τις δύο κόρες τους Καλλιόπη και Ελένη για συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK.

Η υπέροχη φωτογραφία που έβγαλαν για το εξώφυλλο, ανέβηκε στη σελίδα του περιοδικού στο Instagram, και την ανέβασε κι ο Άγγελος Χαριστέας στο λογαριασμό του.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ