Θα μείνεις Αθήνα για το Πάσχα; Να 25 προτάσεις για να περάσεις υπέροχα αυτές τις μέρες

Πάσχα στην Αθήνα; Σούπερ ιδέες για να περάσεις τέλεια στην πρωτεύουσα.

Ακόμα κι αν δεν καταφέρατε να φύγετε εκτός Αθηνών για να απολαύσετε τις γιορτές του Πάσχα, υπάρχουν πολλα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε και στην Αθήνα, αρκεί να έχετε καλή διάθεση και φυσικά καλή παρέα.

#1 Ευκαιρία για βόλτα στο πιο γοητευτικό μουσείο

 

Όσες φορές κι αν επισκεφθείς το Μουσείο της Ακρόπολης, δεν το χορταίνεις. Το αρχιτεκτονικό ­κομψοτέχνημα πάνω στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που φυλάει πάνω από 4.000 εκθέματα στις προθήκες του και μεταφέρει αριστοτεχνικά τον επισκέπτη στην αρχαία εποχή του ιερού βράχου, αυξάνει σταθερά τους επισκέπτες του, ενώ τις ημέρες των γιορτών τα νούμερα απογειώνονται. Εκτός από την Κυριακή του Πάσχα, το μουσείο ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά, αλλά με ειδικό ωράριο(τη Μ. Παρασκευή στις 12 μ.-6 μ.μ., το Μ. Σάββατο στις 8 π.μ.-3 μ.μ.), και οι λόγοι να το χαρούμε ξανά είναι πολλοί: εκπαιδευτικά kits κάνουν την επίσκεψη ιδανική για όλη την οικογένεια, το εστιατόριο-καφέ στον τελευταίο όροφο έχει εκπληκτική θέα, ενώ το πωλητήριό του έχει μπει σε πασχαλινή διάθεση. Διακοσμητικά αβγά με γεωμετρικά μοτίβα πήλινων αγγείων, μεταλλικά κοκοράκια και κομψές γραβάτες εμπνευσμένες από αρχαία νομίσματα είναι μόνο μερικές από τις νέες προσθήκες.

#2 Πρωτομαγιά, όλοι στο Νιάρχος!

 

Αν τα εκατόν εβδομήντα στρέμματα του Πάρκου στο Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» δεν είναι αρκετά για να σας τραβήξουν μέχρις εκεί το πρωί της Πρωτομαγιάς, τότε το πρόγραμμα που ετοιμάζεται φέτος σίγουρα θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς. Από το πρωί οι Burger Project και οι Jaguar Bombs ανεβαίνουν στη σκηνή και πυροδοτούν τη γιορτινή διάθεση, ενώ πάμπολλα δρώμενα περιμένουν επισκέπτες κάθε ηλικίας: αφροβραζιλιάνικος χορός και capoeira, ξεναγήσεις από τον ηθοποιό Μιχάλη Συριόπουλο, ανοιξιάτικες δραστηριότητες και πολλά παιχνίδια.

#3 Αβγά υψηλής ζαχαροπλαστικής

 

Οι δημιουργίες του Δημήτρη Οικονομίδη από σοκολάτα Valrhona δεν είναι μόνο χάρμα οφθαλμών αλλά και πραγματικές γκουρμέ απολαύσεις. Ξεχωρίσαμε, από τη fruity σειρά «Inspiration», το εντυπωσιακό κατακόκκινο αβγό με τις λευκές πινελιές από φράουλα και λευκή σοκολάτα Opalys, ένα αρτίστικο ολόμαυρο αβγό από σοκολάτα Belize 75%, με εκλεκτούς ξηρούς καρπούς και πορτοκάλι κονφί στη βάση του, αλλά και την κομψή τριλογία μίνι αβγών (φράουλα, σοκολάτα St. Dominique γάλακτος, passion fruit), που κρύβουν μέσα τους σοκολατάκια. Δεν μπορέσαμε να πούμε «όχι» όμως ούτε στις γλυκύτατες κοτούλες από St. Dominique γάλακτος 46% και στον κόκορα που οφείλει το άλικο χώμα του στο framboise (Dimitris Economides Athens, Λεωφ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό, 2106755000).

#4 Εικαστική Aνάσταση στον Πειραιά

 

Το φουαγιέ του πρώτου ορόφου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αποκτά κατανυκτική ατμόσφαιρα για τις επόμενες ημέρες. Επιλεγμένα έργα από την ιδιωτική συλλογή του ζωγράφου και αρχιτέκτονα Δημήτρη Ταλαγάνη, με ­ρώσικες μεταβυζαντινές εικόνες τωv 17ου-19ου αι., ανοίγονται στο κοινό και αναδεικνύουν την αξία της ορθόδοξης εικονογραφίας. Ο συμβολισμός των παθών πρωταγωνιστεί στις εικόνες που συνθέτουν το αφιέρωμα «Ελλήνων Ανάστασις - Εξ ερειπίων άρξασθαι», το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε όλη την πασχαλινή περίοδο (εκτός από την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα 28-29/4).

#5 Μια φανταστική γατο-περιπέτεια

 

Φανταστείτε να ζείτε όλη σας τη ζωή κλεισμένοι σε ένα διαμέρισμα και να χαζεύετε τον έξω κόσμο πίσω από ένα τζάμι. Αυτό συμβαίνει στον χαριτωμένο τετράποδο ήρωα του animation «Ο Γάτος ο Φευγάτος», ο οποίος αποφασίζει να αψηφήσει τον υπερπροστατευτικό πατέρα του Παντόφλα και να το σκάσει από το σπίτι. Προορισμός του η Γατοπία, ένας μαγευτικός πρωτόγνωρος κόσμος γεμάτος περιπέτειες, στον οποίο θα μάθει πως μπορεί η αδέσποτη ζωή να είναι συναρπαστική, κρύβει όμως και πολλούς κινδύνους. Ο μπαμπάς Παντόφλας, πάντως, θα ταξιδέψει γρήγορα για να τον βρει...

#6 Πάσχα στη χώρα των θαυμάτων

 

Ατελείωτο παιχνίδι και πασχαλινές δημιουργίες κρύβει ο καταπράσινος λαβύρινθος που έχει στηθεί για τα παιδιά στο εμπορικό κέντρο River West. Μέχρι και το Μ. Σάββατο θα διασκεδάζουν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό βγαλμένο από την ιστορία της «Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων», όσο οι συνοδοί τους ανακαλύπτουν στους διαδρόμους του εμπορικού τις καλύτερες προτάσεις πασχαλινών δώρων (Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω).

#7 Κρεμάστρες για το συνάνθρωπο

 

Το project κοινωνικής τέχνης «Το σύμβολο της αμοιβαιότητας ή Κρεμάστρες του δημόσιου χώρου» της Ελένης Πολυχρονάτου καταφθάνει στον Δήμο Βριλησσίων. Οι φιλοτεχνημένες από δώδεκα νέους δημιουργούς κρεμάστρες, προτού τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του δήμου, προσκαλώντας τους πολίτες να κρεμάσουν ρούχα ή τρόφιμα που δεν χρειάζονται ώστε να βοηθήσουν τους άπορους, εκτίθενται μέχρι τις 6/5 στην Αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» (Υμηττού 57, Βριλήσσια, 2106095505).

#8 Γλυπτική πολυγλωσσία με ένταση

 

Αν καθημερινά αλλάζουμε δεκάδες προσωπεία στην κοινωνική μας ζωή, προκειμένου να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε πλαίσιο (εργασία, οικογένεια, φιλία κ.ο.κ.), τότε ποιο είναι το πραγματικό μας πρόσωπο πίσω από όλα αυτά; Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της σε μια διεθνή έκθεση στο Παρίσι η αναγνωρισμένη γλύπτρια Άσπα Παπαλεξανδρή παρουσιάζει στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών τη σειρά «Πίσω από το προσωπείο». Τρισδιάστατα έργα κεραμικής και γλυπτικής, τα οποία φτιάχτηκαν την τελευταία πενταετία, συνθέτουν μια βαθιά ψυχαναλυτική εικαστική ενότητα, που εκφράζει τα συναισθήματα οργής κι εσωτερικής αμφιταλάντευσης που κρύβουμε κάτω από τις κοινωνικές μας «μάσκες».

#9 Οι Εκδικητές ορίζουν την «Τελευταία Πράξη»

 

Ετοιμαστείτε για ένα επικών δια­στάσεων κλείσιμο σε μια saga η οποία έχει ήδη αφήσει ιστορία. Στο διάρκειας τριών ωρών σούπερ φινάλε, οι Εκδικητές που επέζησαν από τη δολοφονική κίνηση των δαχτύλων του Thanos, η οποία αφάνισε το μισό γαλαξία, ενώνουν τις υπερδυνάμεις τους για να αντιστρέψουν το κακό που προκάλεσε ο μοχθηρός Τιτάνας. Στη νέα τους αποστολή τους συνδράμουν πρωτοεμφανιζόμενοι στο franchise ήρωες, όπως η παθιασμένη Captain Marvel και ο λιλιπούτειος Ant-Man, οι οποίοι θα διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί στη διάσωση του σύμπαντος. Η ανυπομονησία για την «Τελευταία Πράξη» έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ενώ πολλά sites προπώλησης «πέφτουν» λόγω υψηλής ζήτησης. Εσείς θα μείνετε απέξω;

#10 Ζήστε την απόλυτη κατάνυξη στην Αθήνα

 

Αν κάποιος δεν έχει περάσει Πάσχα στην πρωτεύουσα, δυσκολεύεται να πιστέψει πόσες ξεχωριστές εμπειρίες κρύβουν τα τελετουργικά της Μεγάλης Εβδομάδας στην πόλη: γραφικά, απομονωμένα ξωκλήσια, μεγάλοι ναοί για εντυπωσιακές περιφορές, εκκλησάκια με αύρα χωριού κι εναλλακτικές προτάσεις για πολυπολιτισμικές γιορτές φτιάχνουν ένα πολύ ενδιαφέρον μωσαϊκό, το οποίο μας υπενθυμίζει τη μυσταγωγική πλευρά της Αθήνας.

#11 Tέσσερα μπαρ για μετά την Ανάσταση

 

Όποιο κι αν είναι το θρησκευτικό αίσθημα του καθενός, αναμφισβήτητα η Ανάσταση λειτουργεί απελευθερωτικά… Γι’ αυτό μετά τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου και τη μαγειρίτσα, πολλοί ξεχύνονται στα μπαρ. Αν η όρεξή σας τραβάει Ακρόπολη στο πιάτο, το «A for Athens» προσφέρει δροσιστικά κοκτέιλ με απαράμιλλη θέα στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης. Για τους λάτρεις των street καταστάσεων το «Ipitou the Bar» φέρνει σε Χώρα κυκλαδίτικου νησιού, όπου μπορείς να πιεις κοκτέιλ στα πεζούλια και να ακούσεις φευγάτες μουσικές στον τραβηχτικό πεζόδρομο του Συντάγματος. Επίσης στο downtown, το «7 Jokers» με τις signature μείξεις και τις ωραίες μουσικές του θα είναι πάλι φίσκα μετά τα μεσάνυχτα. Αν, τώρα, κινηθείτε βόρεια, το παλιό πέτρινο σπίτι του «Mockingbird’s Bar» στο Χαλάνδρι είναι ιδανικό για αναστάσιμες κοκτεϊλο-καταστάσεις – αν ο καιρός το επιτρέπει, πιάστε μια θέση στη μαγευτική αυλή του.

#12 Γύρω γύρω από το αρνί

 

Είναι η πιο γευστική γιορτή της χρονιάς με τα λαχταριστά λιπάκια, τις τραγανές πετσούλες και τα στριφογυριστά μελωμένα εντόσθια να κάνουν πάρτι χοληστερίνης και νοστιμιάς. Όσοι μείνουν στην Αθήνα, ως είθισται, θα το γιορτάσουν δεόντως στο κέντρο της πόλης ή στις ανθισμένες εξοχές. Γι’ αυτό φτιάξαμε εδώ τον απόλυτο γευστικό οδηγό για το φετινό Πάσχα, με προτάσεις για εορταστικά μενού σε εστιατόρια, τις πεντανόστιμες μαγειρίτσες της πόλης, τα πιο μαστιχωτά τσουρέκια και, φυσικά, τα σουβλιστά της Κυριακής του Πάσχα, όταν η τσίκνα θα φτιάξει ένα μυρωδάτο νέφος πάνω από την Αττική που θα σπάει τη μύτη.

#13 Πού πάει το παπάκι; Πού πάει το παπί;

 

Εκτός από το last call της έκθεσης «Is it a trap?» της Ηώς Αγγελή, που μας περιμένει να περιηγηθούμε τα φανταστικά της ζωγραφικά περιβάλλοντα μέχρι τις 4/5, η Γκαλερί Ζουμπουλάκη μπαίνει στο κλίμα των ημερών και παρουσιάζει πασχαλινά δώρα για κάθε budget. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες προτάσεις βρίσκουμε μίνιμαλ μονόχρωμα παπάκια-­καθίσματα, υπογεγραμμένες premium εκτυπώσεις από έργα του Χρήστου Μποκόρου σε μουσειακό χαρτί καθώς και γυάλινα βάζα από τη συλλογή του MoMA.

#14 Σικ δώρα στο Μπενάκη

 

Το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη - Πειραιώς 138 κρύβει πάντα δημιουργήματα που μας εκπλήσσουν. Συνεργαζόμενο με ανερχόμενους ή καταξιωμένους σχεδιαστές, μικρά και μεγάλα εργαστήρια, ανανεώνει συχνά το περιεχόμενό του και φέρνει φρέσκες ιδέες. Για τις πασχαλινές ημέρες, ξεφυλλίζοντας τη μακρά λίστα του θεματικού καταλόγου, βρίσκουμε λαμπάδες με κεντητά μαξιλαράκια γεμισμένα με λεβάντα από υλικά της κλωστοϋφαντουργίας Μέντης, ζωγραφισμένα κεραμικά αβγά με φλοράλ σχέδια, κοσμήματα με θρησκευτικά ή μυθολογικά σύμβολα, κόκορες-παιχνίδια που επανασυναρμολογούνται σε κότες κ.ά. Για τα μέλη του μουσείου ισχύει μικρή εκπτωτική προσφορά σε κάθε προϊόν.

#15 Στις ιστορικές πτυχώσεις του ντουλαμά

 

Το ασίγαστο πάθος της Ιωάννας Παπαντωνίου για το παραδοσιακό ένδυμα πρωταγωνιστεί στην έκθεση «“Ντουλαμάς” ο μεγαλοπρεπής», στο Μουσείο Μπενάκη - Πειραιώς 138, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και το Μ. Σάββατο. Η ιδρύτρια του Πελοποννησιακού Λαϊκού Ιδρύματος αποκαλύπτει διαφορετικές τοπικές εκδοχές του ντουλαμά, κυρίως όμως τον τρόπο με τον οποίο πέρασε το παραδοσιακό αυτό ένδυμα της οθωμανικής περιόδου στις σκηνογραφικές της προτάσεις. Κουστούμια από παραστάσεις του Εθνικού, του ΚΘΒΕ, της Λυρικής κ.λπ. παρουσιάζονται μαζί με σύγχρονες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών που βασίστηκαν στη φόρμα του ντουλαμά (μέχρι 26/5).

#16 Πού κρύβονται τα πιο πολύτιμα αβγά;

Η ιστορία της τέχνης συναντά τα πασχαλινά έθιμα στο πρωτότυπο εργαστήριο που ετοιμάζει το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» τη Μ. Πέμπτη (25/4, 6 μ.μ.). Παιδιά ηλικίας 1-3 ετών ανακαλύπτουν την ιστορία πίσω από τα περίφημα αυτοκρατορικά αβγά Φαμπερζέ, ελάχιστα από τα οποία σώζονται σήμερα σε μουσεία και ιδιωτικές συλλογές. Τα περίτεχνα αυτά αβγά κατασκευάζονταν από τον Ρώσο χρυσοχόο και κοσμηματοποιό Πέτερ Καρλ Φαμπερζέ με πολύτιμα μέταλλα, χρυσό και διαμάντια και στο εσωτερικό τους έκρυβαν μικρότερα αριστουργήματα ανεκτίμητης αξίας. Έμειναν στην ιστορία ως το πιο διάσημο πασχαλινό δώρο μεταξύ των τσάρων και των βασιλιάδων. Οι εικόνες τους γίνονται αφορμή για παρατήρηση, παιχνίδι αισθητηριακής αγωγής, εικαστικές δημιουργίες αλλά κι ένα πρωτότυπο κυνήγι ­θησαυρού, σύμφωνα με το athinorama.gr.

#17 Όπως κοιτάζω από ψηλά...

 

Στον 6ο όροφο του καταστήματος Marks & Spencer στην Ερμού έχει ανοίξει τις πόρτες του το ολοκαίνουργιο M&S café, που έχει θέα σε ολόκληρη την πόλη. Πέρα από τις εκλεκτές ποικιλίες καφέ, θα βρείτε πολλές vegan επιλογές –που ταιριάζουν απόλυτα με τη νηστεία–, καφέδες με γάλα σόγιας αντί για αφρόγαλα, χυμούς, ψαγμένες ετικέτες και αφεψήματα.

#18 Μια shopping «Utopia»

 

Μια ολοκαίνουργια εμπειρία shopping, στην αιχμή των σύγχρονων τάσεων, όπου συναντιούνται ντιζάιν, μόδα και τεχνολογία, προτείνει το Golden Hall. Στο Utopia, το φουτουριστικό concept showroom που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ημέρες στο ισόγειο του shopping προορισμού της πόλης, ένας curator καλείται κάθε 8 με 10 εβδομάδες να συλλάβει και να υλοποιήσει ένα concept με διαφορετική ταυτότητα, επιλέγοντας προϊόντα από τα 40 καταστήματα του Golden Hall, ενώ αναλαμβάνει να πλέξει γύρω από το αγαπημένο του προϊόν της εβδομάδας μια νέα θεματική, μέσα από events και συζητήσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Την αρχή κάνει η Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

#19 Θέατρο στην εκκλησία!

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μπίτος ανεβάζει με την ηθοποιό και συνιδρύτρια της ομάδας ΑΣΙΠΚΑ Ειρήνη Δράκου τους «Δανειστές - Μια αυτοβιογραφία» στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα.Αφετηρία της παράστασης αποτέλεσαν το ομώνυμο αυτοβιογραφικό έργο του Στρίντμπεργκ, για τη διάλυση του γάμου της Θέκλας και του Άντολφ από τη στιγμή που εμφανίζεται στη ζωή τους ο πρώτος της σύζυγος, αλλά και οι προσωπικές επιστολές του συγγραφέα. (29-30/4, 7 και 10/5)

#20 Το κύτταρο στον εικαστικό φακό

 

Παρουσιάζοντας ένα πολυμεσικό υβρίδιο ανάμεσα σε γλυπτική, χαρακτική και ζωγραφική, η γνωστή εικαστικός Αντωνία Παπατζανάκη επιχειρεί μια εικαστική βουτιά στη δομή και την ενέργεια του κυττάρου. Στο «Cellular», που μας περιμένει αυτές τις ημέρες (εκτός Κυριακής και Δευτέρας του Πάσχα) στο Μουσείο Ηρακλειδών, επάλληλα επίπεδα χαραγμένου πλεξιγκλάς που φωτίζονται εσωτερικά καθώς και πολύχρωμες εκτυπώσεις σε χαρτί μεγεθύνουν το μικρότερο δομικό συστατικό της έμβιας ύλης, ηλεκτρίζοντας έτσι το μάτι.

#21 Εορταστικό ποιοτικό shopping

 

Για όσους άφησαν τα εορταστικά ψώνια για την τελευταία στιγμή τo GB Corner Gifts & Flavors της «Μεγάλης Βρεταννίας» έχει στις προθήκες του στιλάτες προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν τα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα με ποιοτικές επιλογές. Αυτήν την εποχή, λοιπόν, η κομψή γωνία του ξενοδοχείου έχει γεμίσει με θαυμάσια πασχαλινά καλούδια: γλυκά και σοκολάτες από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Arnaud Larher, σοκολατένια αβγά, παραδοσιακά τσουρέκια και κουλουράκια, σπάνια ποτά και χειροποίητες λαμπάδες, μαζί με είδη σπιτιού κι ένδυσης, αξεσουάρ αλλά και ιδιαίτερα έργα τέχνης!

#22 Με έμπνευση από αρχαίες Κυκλάδες

 

Για πρώτη φορά, σύγχρονοι Έλληνες κεραμίστες συνεργάζονται με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, εμπνέονται από τα σπουδαία εκθέματα στις μόνιμες προθήκες του και φέρνουν μια νέα συλλογή στο πωλητήριο (Ν. Δούκα 4, Κολωνάκι, 2107228321-3), με αφορμή το Πάσχα: κεραμικά αβγά, πιατέλες και βάζα με πρωτότυπα ζωγραφικά και διακοσμητικά σκεύη, λαμπάδες-ειδώλια, κοσμήματα από παλιά συλλεκτικά νομίσματα κ.ά. σας περιμένουν, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος τιμών.

#23 Γευστικό καταφύγιο στο downtown

 

Οι περισσότεροι από όσους μείνουν στην Αθήνα αυτές τις ημέρες σίγουρα θα περάσουν από το κέντρο για μια βόλτα στην Ερμού ή τη Μητροπόλεως για ψώνια και γιορτινές βόλτες. Η ατμοσφαιρική βεράντα του «Zillers» ενδείκνυται για χαλάρωση. Μάλιστα, για όσους ­νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα υπάρχουν αλά καρτ γεύσεις, ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα από το μενού δεν λείπουν η μαγειρίτσα και τα υπόλοιπα πιάτα με το άρωμα της παράδοσης και το ξεχωριστό άγγιγμα της σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019).

#24 Στη Δεκελείας ολοταχώς

Για πάνω από είκοσι χρόνια η γιορτή της Πρωτομαγιάς είναι συνυφασμένη με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Η γιορτή που στήνεται κάθε χρόνο σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας, με εκατοντάδες μικροπωλητές να απλώνουν τους πάγκους τους και αμέτρητους Αθηναίους να την περιδιαβαίνουν, επιστρέφει για δύο ημέρες, στις 30/4-1/5. Παράλληλα μουσικά και χορευτικά events μας περιμένουν στην Πλατεία Προσκόπων, ενώ σε μικρή απόσταση το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας ­αποτελεί μια ιδανική ανοιξιάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια.

#25 Ανάβει φώτα η παραλιακή

 

Σταδιακά αποκαλύπτεται το ρόστερ του καλοκαιριού σε ό,τι έχει να κάνει με τις πίστες. Με ημερομηνία έναρξης στρατηγικά τοποθετημένη μέσα στο Πάσχα, ο Πάνος Κιάμος κάνει πρεμιέρα στο «Posidonio» από το Μ. Σάββατο 27/4. Δίπλα του επιστρέφει ο Νικηφόρος, ενώ μαζί τους θα εμφανίζονται οι Αντωνέλλα και Cortney Parker, παρέα με άλλους νεότερους καλλιτέχνες. Λίγες ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 3/5, ανοίγει τις πύλες του το «Frangelico», για να υποδεχτεί τους Γιώργο Γιαννιά και Χρήστο Χολίδη, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (από 10/5) ο Γιώργος Σαμπάνης κατηφορίζει στο ανανεωμένο «Romeo». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ