Μήνας του μέλιτος στις Μαλβίδες: Τα 6 ρομαντικά resort που προτιμούν οι διάσημοι (φώτο)

Σε μαγικά νησιά....

Οι Μαλβίδες αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια τον νούμερο 1 προορισμό για το μήνα του μέλιτος. Απέραντες παραλίες, εξωτικά μέρη, ζεστός καιρός, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό και άκρως ρομαντικό σκηνικό για τους νεόνυμφους.

Η διαμονή στα πολυτελή resort, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που προσφέρει ένα ταξίδι στις Μαλβίδες, κάνουν το μήνα του μέλιτος αξέχαστο για τα νέα ζευγάρια.

Δεκάδες μεγάλοι σταρ, επέλεξαν τις Μαλβίδες για το γαμήλιο ταξίδι τους. Από τη Billie Faiers, τον πρωταγωνίστρια της σειράς The Mummy Diaries,  μέχρι την Amanda Holden κριτή στο Britain’s Got Talent. 

 Με ξεναγό τους διάσημους που επισκέφτηκαν  τα νησιά των Μαλβίδων για τη σελήνη του μέλιτος το Hello, παρουσιάζει τα έξι resort που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις τους.

Soneva Jani - Μπίλλι Φαιρς , Γκρεγκ Σέπερντ


 

Η Μπίλλι  και ο Γκρεγκ  ήθελαν μια πολυτελή αρχή για τον έγγαμο βίο τους. Επέλεξαν το ξενοδοχείο  Soneva Jani στις Μαλδίβες, όπου έμειναν σε μια βίλα πάνω στο νερό. Οι νεόνυμφοι έμειναν σε μια από τις βίλες του ξενοδοχείου, οι οποίες έχουν  εγκαταστάσεις με δικό τους κελάρι, ιδιωτικό μπάτλερ, υπαίθριο μπάνιο, τραπεζαρία και ιδιωτική πισίνα, με κόστος περίπου £ 2.500 ανά διανυκτέρευση.

LUX* South Ari Atoll -Αμάντα Χόλντεν

Οι Μαλδίβες ήταν επίσης ο τόπος που επέλεξαν για τον δεύτερο μήνα του μέλιτος η  Αμάντα Χόλντεν με τον σύζυγό της Κρις Χιουζ με την ευκαιρία της δέκατης επετείου του γάμου τους τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι έμεινε στο θέρετρο LUX *, το οποίο διαθέτει 193 ιδιωτικές βίλες, κέντρο καταδύσεων, θαλάσσια σπορ, spa, γυμναστήριο και τεράστια πισίνα. Υπάρχουν επίσης οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ στο ξενοδοχείο οπότε το ξενοδοχείο είναι κάτι περισσότερο από αρκετό για να περάσουν καλά οι νεόνυμφοι.

 Kandima Maldives-  Ματ & Έμμα Ουίλις

Άλλο ένα ζευγάρι που στη δέκατη επέτειο των γάμων του, επέλεξε να κάνει ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στις Μαλβίδες. Επέλεξαν το θέρετρο Kandima Maldives με τα παιδιά τους για ένα "familymoon". Το θέρετρο είναι ιδανικό για οικογένειες και νεόνυμφους, με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τεράστια πισίνα, κέντρο θαλάσσιων σπορ, γήπεδα τένις και γήπεδα ποδοσφαίρου. 

Maafushivaru - Μισέλ Κίγκαν, Μαρκ Ράιτ

Η   Μισέλ και ο Μαρκ έκαναν ένα εξαίσιο  μήνα του μέλιτος  μετά το γάμο τους το 2015, ξεκινώντας από μια διαμονή στο Maafushivaru. Το ξενοδοχείο στο ομώνυμο νησί  είναι μικρό αλλά καλά εξοπλισμένο για νεόνυμφους, με πολυτελείς βίλες τόσο στην παραλία όσο και στον ωκεανό, με πολλά μπαρ και εστιατόρια, πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και πολλά θαλάσσια σπορ που οργανώνονται από το ξενοδοχείο.

One & Only Reethi Rah - Τζος Ντουχάμελ & Φέργκι

Δεν είναι περίεργο που ο Τζος ΝΤουχάμελ και η Φέργκι επέλεξαν αυτό το υπερπολυτελές θέρετρο για την αρχή του έγγαμου βίου τους.  Το One & Only Reethi Rah διαθέτει έξι χιλιόμετρα παραλιών για ξεκούραση, χαλάρωση και φυσικά για κολύμπι με αναπνευστήρα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το  spa, τα έξι εστιατόρια, και για να μην αναφέρουμε τις εντυπωσιακές βίλες, που βρίσκονται είτε στην παραλία είτε πάνω στον πεντακάθαρο ωκεανό. Αλλά  το κορυφαίο σημείο του ξενοδοχείου είναι το Grand Sunset Residence, το οποίο βρίσκεται στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου και έχει τη δική του παραλία, με τεράστια πισίνα και βεράντα, τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και καθιστικό και τραπεζαρία

Soneva Fushi -Κέιτι Πέρι, Ράσελ Μπραντ

Όταν η Κέιτι και ο Ράσελ παντρεύτηκαν το 2010, επέλεξαν να απολαύσουν το μήνα του μέλιτος στο Soneva Fushi, ένα καταφύγιο πέντε αστέρων  με μια μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων, όπως πολλά εστιατόρια και μπαρ, καθώς και δυνατότητες για ρομαντικές εμπειρίες όπως δείπνο για δύο στην παραλία . Οι νεόνυμφοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε βίλες που έχουν θέα στην ανατολή  ή βίλες,που έχουν θέα το ηλιοβασίλεμα. Έχουν όλες τόσες πολλές ανέσεις που δεν θα θέλουν να φύγουν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ