Ίντρις Έλμπα: Ο "πιο σέξι άντρας του κόσμου" ντύθηκε για τρίτη φορά γαμπρός - Παντρεύτηκε κρυφά στο Μαρόκο (φώτο)

Μετά από δύο χρόνια γάμου

Μετά από δύο χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σαμπρίνα Ντόουρ, ο Ίντρις Έλμπα αποφάσισε να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στο Μαρόκο. Το γάμο αποκάλυψε η βρετανική Vogue.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, το βρετανικό περιοδικό η  Σαμπρίνα Ντόουρ, φοράει ένα νυφικό της Vera Wang, ενώ ο γαμπρός φοράει ένα μαύρο κουστούμι Ozwald Boateng. Σύφμωνα με το περιοδικό οι δύο τους αντάλλαξαν όρκους στις 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο Ksar Char-Bagh hotel στο Μαρακές.

Το βράδυ πριν την γαμήλια τελετή το ζευγάρι διοργάνωσε  ένα θεματικό  δείπνο με τίτλο "Τα χρώματα στο Παζάρι", για την οικογένεια και τους φίλους , ενώ το Σάββατο έδωσε ένα πάρτι στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental hotel .

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο όταν πέντε μέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, "ο πιο σέξι άντρας του κόσμου" , όπως χαρακτηρίστηκε πριν από λίγους μήνες, γονάτισε μπροστά στην Σαμπρίνα Ντόουρ, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας του Yardie,  στο  Rio Cinema στο Dalston του ανατολικού Λονδίνου.

Ο Έλμπα και η Ντόουρ, η οποία είναι μοντέλο και πρώην πρώην Μις Βανκούβερ είναι μαζί από το 2017 , αναφέρει ο Guardian.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές την  Hanne Norgaard και την  Sonya Hamlin.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ