Ο Τομ Φόρντ εξηγεί γιατί είναι τόσο Παρθένος: Σχολαστικός εργασιομανής, μισώ το φως, δεν βγαίνω τα μεσημέρια, φοράω μόνο μαύρα

Δεν κυκλοφορεί τα μεσημέρια και έχει λόγο... 

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Τομ Φορντ αποφεύγει να συχνάζει σε μέρη με φωτισμό οροφής και επίσης δεν κυκλοφορεί στο φως της ημέρας.

Ο σχεδιαστής παραδέχτηκε στους The New York Times ότι αν βρίσκεται σε ένα χώρο με φωτισμό, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον προσαρμόσει ή να αφαιρέσει λαμπτήρες που κρέμονται από την οροφή.

Η αποστροφή του Τομ Φορντ στα πολλά φώτα οδήγησαν τους υπεύθυνους του Tower Bar στο Λος Άντζελες να απευθυνθούν σε ηλεκτρολόγο για να προσθέσουν ειδικό διακόπτη, ώστε μόλις φθάνει ο σχεδιαστής μόδας στο τραπέζι που είναι πάντα κρατημένο για εκείνον να σβήνουν τα φώτα.

Στη συνέντευξη ο σχεδιαστής αποκαλύπτει ότι έχει και άλλα χαρακτηριστικά... βαμπίρ, φορά μόνο μαύρα ρούχα, καθώς δεν του αρέσουν τα χρώματα πάνω του, τα θεωρεί «κραυγαλέα» και δεν έχει καμία επιθυμία να βγαίνει έξω το μεσημέρι.

«Δεν μου αρέσει το μεσημέρι. Βγάλτε μία φωτογραφία οπουδήποτε στον κόσμο μεσημέρι. Θα φαίνεστε σαν κόλαση. Όλοι φαίνονται σαν κόλαση. 

Εκτός αν είσαι 18 ετών και κάτω. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν είσαι στα καλύτερά σου. Μου αρέσει το φως της ημέρας, αλλά όχι για να εμφανίζομαι δημόσια» ανέφερε.

Ο Φορντ δηλώνει επίσης στους The New York Times ότι είναι «ένας υπερ-υπερ-Παρθένος» και ότι η συμπεριφορά του (και ιδιαίτερα η απέχθεια για το φως που δεν κολακεύει) είναι ευθυγραμμισμένη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του. 

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Παρθένοι είναι ένα από τα πιο σχολαστικά ζώδια. Είναι λεπτολόγοι, εργατικοί τελειομανείς, τείνουν επίσης να έχουν ντροπαλή πλευρά και είναι εξαιρετικά ευσυνείδητοι. 

Ο προσωπικός ορισμός του σχεδιαστή φαίνεται να συμπίπτει με αυτόν των εμπειρογνωμόνων: «Τελειομανής, σχολαστικός, υποτίθεται. Κατά τα φαινόμενα συγκρατημένοι και απόμακροι. Είμαστε σίγουρα σπιτόγατοι. Αγαπάμε το σπίτι» σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Ακολουθεί vegan διατροφή, όπως αναφέρει στη συνέντευξη, από τότε που είδε το ντοκιμαντέρ «What the Health» επιτρέποντας περιστασιακά στον εαυτό του ένα κομμάτι σολομό.

Ζυγίζεται καθημερινά, διατηρεί το βάρος του στα 75 κιλά και δεν πίνει αλκοόλ τα τελευταία χρόνια.

Ο Τομ Φορντ, ο οποίος θα είναι ο επόμενος επικεφαλής του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) έχει περάσει τη μισή του ζωή σπουδάζοντας και στη συνέχεια δουλεύοντας στην Ευρώπη. «Αν η αμερικανική μόδα πρόκειται να ανθίσει, θα πρέπει να απορρίψει την ιδέα ότι είναι αμερικανική μόδα και να γίνει παγκόσμια» τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ