Belle Michelle: Η ωραία κυρία Φάιφερ έγινε 61 & αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ & της γκαρνταρόμπας της (φώτο)

Λατρεύει τις γυναίκες που φοράνε κουστούμια

Με συγκλονιστικές ερμηνείες στην μεγάλη οθόνη η Μισέλ Φάιφερ έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις πιο καλές ηθοποιούς του πλανήτη, Catwoman, ή μάγισσα του του Ίστγουϊκ ή αριστοκρατική σύζυγος του γκάνγκστερ μας έχει χαρίσει αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές.

Έχοντας πολλές αξιόλογες ερμηνείες στο ενεργητικό της, η ηθοποιός έχει βραβευτεί από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου για την εμφάνισή της στην ταινία «Επικίνδυνες Σχέσεις» (1988), ενώ έλαβε Χρυσή Σφαίρα την επόμενη χρονιά για το ρόλο της στην ταινία «Σχέσεις Πάθους» (1989). Η τελευταία της εξασφάλισε και τον Ασημένιο Λέοντα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου. 

Επιπροσθέτως έχει προταθεί τρεις φορές για Όσκαρ και έχει λάβει το βραβείο Ελβίρα Νοτάρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας. 

Στη φιλμογραφία της περιλαμβάνονται ταινίες όπως, ο Σημαδεμένος (1983), «Φράνκι και Τζόνι» (1992), «Ο Μπάτμαν Επιστρέφει» (1992), «Τα Χρόνια της Αθωότητας» (1993), «Ασυμβίβαστη Γενιά» (1995), «Η Βαθιά Άκρη του Ωκεανού» (1999), «Ένοχο Μυστικό» (2000) και «Τ' Όνομά μου Είναι Σαμ» (2001).

Εκτός όμως από ταλέντο η Μισέλ Φάιφερ που έγινε εχθές 60 ετών διαθέτει ομορφιά , στυλ και λάμψη που δεν χάνεται ποτέ. Η ωραία Μισέλ λοιπόν αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ και της ντουλάπας  της στο harpers bazaar. Δείτε ποια είναι:

"Το προσωπικό μου στυλ βρίσκεται εκεί ακριβώς που το παλιό χίπι look συναντά το κλασσικό design. Οι σχεδιαστές που προτιμώ φτιάχνουν ρούχα που συνδυάζουν αυτά τα δύο."

"Λατρεύω τις γυναίκες που φοράνε τέλεια κουστούμια. . Στην ντουλάπα μου έχω κοστούμια από τον Saint Laurent και τον Alexander McQueen και ένα νέο λευκό Armani που μου αρέσει!"


 

"Έχω μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια Birkenstocks . Επίσης φοράω μπότες και το καλοκαίρι όπως η Στίβι Νικς"

"Το αγαπημένο μου αξεσουάρ είναι τα σκουλαρίκια κρίκοι. Τα φοράω από τότε που ήμουν 12 ετών".

"Το πιο ογκώδες κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μου είναι ένα παλτό Brunello Cucinelli. Είναι πολύ υπερβολικό, αλλά τόσο διαχρονικό και θα το φοράω για πάντα".

"Δημιούργησα τα Henry Rose, γιατί ήθελα να φτιάξω μία σειρά απαλών αρωμάτων που δεν βλάπτουν το δέρμα και σέβονται το περιβάλλον. Η ιδέα γεννήθηκε όταν έγινα μητέρα".

" Η συλλογή που φτιάξαμε με την Skin Deep, αποτελείται από πέντε διαφορετικά αρώματα unisex και κάθε ένα από αυτά θα συνοδεύεται από μια κάρτα στην οποία θα περιγράφονται όλα τα συστατικά του. Η φιάλη της σειράς είναι κατασκευασμένη κατά 90% από ανακυκλώσιμο γυαλί και το καπάκι είναι κατασκευασμένο από υλικό με βάση τη σόγια". 

"Ένα άλλο καλλυντικό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι το Beautycounter κονσίλερ μου. Το έχω πάντα μαζί μου"

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ