Πρίγκιπας Χάρι: Ο μέλλων μπαμπάς είναι σπουδαίος φωτογράφος - Δείτε τα υπέροχα κλικ του (φώτο)

Άραγε ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι τόσο καλός και όταν θα τραβάει τις φωτογραφίες του μωρού;

Τον έχουμε συνηθίσει να χαμογελά μπροστά στις κάμερες αλλά ο πρίγκιπας Χάρι μας έκρυβε μια έκπληξη: Είναι σπουδαίος και όταν βρίσκεται πίσω από την κάμερα. Ο μέλλων μπαμπάς, ενθουσίασε τους ακόλουθους του στο Instagram, όταν ανέβασε μία σειρά υπέροχων φωτογραφιών, τη Δευτέρα του Πάσχα.

 Ο Πρίγκιπας μοιράστηκε με τους διαδυκτιακούς του φίλους,  στιγμιότυπα που δεν είχαν δει ποτέ σε μια προσπάθεια να τους ευαισθητοποιήσει τα περιβαλλοντικά ζητήματα στην Ημέρα της Γης - και εκπλήσσει σίγουρα με την «κρυφή του ικανότητα».

Ο Δούκας του Σάσσεξ πρότεινε στους φίλους του  να "μετακινηθούν με το ποντίκι" στην επιλογή των φωτογραφιών που έχουν ληφθεί στη Μποτσουάνα, τη Νορβηγία και το δάσος της Γουιάνας, αναφέρει το "Hello"

Ανάμεσα στα μαγευτικά κλικ που παρουσίασε είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία  ενός ρινόκερου, που αναφέρεται ως "Unicorn της Αφρικής", και  στηρίζεται σε ένα πεσμένο δέντρο. Στη λεζάντα έγραψε:  "Αυτά τα υπέροχα ζώα έχουν επιβιώσει από την εποχή των παγετώνων και γιγάντιους κροκόδειλους, μεταξύ άλλων".

Άραγε ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι τόσο καλός και όταν θα τραβάει τις φωτογραφίες του μωρού; Θα το διαπιστώσουμε... σύντομα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ