Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη γιατί δεν έχει βαφτίσει ακόμα τα παιδιά της (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία της με τον σύζυγό της και τα 2 τους παιδιά και την απόφαση να μην τα βαφτίσει!

Η ηθοποιός είπε ότι έχει γίνει ονοματοδοσία και εξήγησε ότι δεν έχει αποφασίσει εάν θα τα βαφτίσει ή όχι, αφού θέλει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει. Η ίδια είπε πως πιστεύει στον Θεό, αλλά το σημαντικό για εκείνη είναι να βρει έναν πνευματικό που θα την κάνει να νιώσει όλη αυτή την διαδικασία, αφού τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της πιστεύουν στην ενέργεια.

 

 

Παράλληλα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον άντρα της, Φώτη Μπερνάντο και είπε πώς είναι πολύ περήφανη για εκείνον, αφού κάνει αυτό που είχε ονειρευτεί στη ζωή του.

Η ηθοποιός είπε πως η γνωριμία τους κρατάει πάνω από δέκα χρόνια, ενώ είναι μαζί 6 χρόνια.

Όπως είπε η ίδια, στην αρχή ήταν μόνο φίλοι και ο ένας μιλούσε στον άλλον για την δουλειά του, όμως, όταν αποφάσισαν να πάνε για έναν καφέ δεν χώρισαν ποτέ. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έχοντας ένα χαμόγελο στα χείλη της, εξήγησε πως ο Φώτης την διεκδίκησε μ’ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο κι αυτό την κέντρισε!

 

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ψυχολογία της μετά τη γέννηση του δεύτερού της παιδιού, αλλά και για μια άγνωστη πτυχή της υγείας της:

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ