Elounda Peninsula All Suite Hotel: Το 6αστερο της Ελούντας με τη μαγική θέα στον κόλπο & τις ονειρικές σουίτες

Σε ένα εξωτικό σκηνικό λουσμένο από φως του ήλιου και το μπλε της θάλασσας με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο πέλαγος μας περιμένει το Elounda Peninsula All Suite Hotel, να απολαύσουμε διαμονή με όλες τις ανέσεις στην αυθεντική και όμορφη Κρήτη.

Μόλις 10χλμ. από την παραθαλάσσια πόλη του Αγίου Νικολάου και 70 χλμ. από το Ηράκλειο το Elounda Peninsula All Suite Hotel είναι ο επόμενος προορισμός που πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά μας, προσεγγίζοντάς το ακόμη και από το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, το οποίο απέχει 68 χιλιόμετρα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει θέα στον κόλπο Μιραμπέλου, τον κόλπο της Ελούντας και το Αιγαίο Πέλαγος. Τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με σκοπό να σας χαρίσουν τη μοναδική θέα στη θάλασσα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες θα μπορέσετε να κάνετε τη διαμονή σας πιο ευχάριστη στις κλιματιζόμενες σουίτες και βίλες, οι οποίες διαθέτουν σαλόνι και μίνι μπαρ. Μπορείτε όμως να απογειώσετε την εμπειρία της διαμονής σας στο 6αστερο ξενοδοχείο απολαμβάνοντας ένα ατμόλουτρο στο πολυτελές μπάνιο, ή μία βουτιά στην ιδιωτική και ατομικά θερμαινόμενη πισίνα.

Όσο για το κομμάτι της διατροφής οι επιλογές είναι απεριόριστες σε ένα à la carte αμερικανικό πρωινό, που μπορείτε να πάρετε θαυμάζοντας τη θέα στον κόλπο. Το βραβευμένο εστιατόριο Calypso ετοιμάζει γκουρμέ πιάτα δίπλα στην πισίνα, ενώ η κάβα «Kellari» προσφέρει διάφορα ελληνικά και διεθνή κρασιά. Το πανασιατικό εστιατόριο «Koh» που βρίσκεται ακριβώς επάνω από τη θάλασσα, στην άκρη της χερσονήσου, σερβίρει πιάτα της ασιατικής κουζίνας.

 

Η εξωτερική πισίνα είναι το κάτι άλλο, ενώ αν οι διακοπές σας είναι οικογενειακή υπόθεση, τότε η παιδική πισίνα και το κέντρο φροντίδας για τα παιδιά θα χαρίσουν αμέτρητες ευχάριστες στιγμές στα αγγελούδια σας. Απολαύστε το μπάνιο σας στην ιδιωτική αμμώδη παραλία, που είναι πλήρως εξοπλισμένη με υπηρεσίες παραλίας, ενώ αν είστε λάτρεις της αδρεναλίνης και της άθλησης, τότε μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ξεχωριστές στιγμές κάνοντας  θαλάσσια σπορ ή τένις στις οργανωμένες εγκαταστάσεις. Από τις top πηρεσίες και η δυνατότητα εκμάθησης γκολφ κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ή αν είστε ήδη γνώστης να ενισχύσετε τις ικανότητές σας και τις τεχνικές σας μέσω της Ακασημίας Γκολφ που φιλοξενεί το porto elounda GOLF CLUB.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4000 m2 kids club including water ? slides,Valencia soccer ⚽️ school camp, basketball ? court, jungle gym, crèche and several other activities #EloundaPeninsula #Elounda#Crete#Greece #bestvacations #bestplacestogo#beautifulhotels#beautifuldestinations#beachesnresorts #bbctravel#cnntravel #greekislands#hotelsandresorts #instatravel#luxuryhotel #letstravel#lifewelltravelled #luxurytravel#luxuryresorts#luxuryworldtraveler#nytimestravel #travelawesome#travelandleisure #wanderlust#wonderful_places#wonderfuldestinations #condenast#earthpix #cntraveler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elounda Peninsula (@eloundapeninsula) στις

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ