Τέλειοι συνδυασμοί για ζιπ κιλότ και ιδέες για να την συνδυάσεις με τα παπούτσια σου

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που μόλις τα φορέσουμε προσθέτουμε αυτόματα ένα ξεχωριστό στυλ στο ντύσιμο μας. Ένα από αυτά είναι και η ζιπ κιλότ.

Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι την βραδινή έξοδο ή για έναν γάμο / βάπτιση.

Πρόκειται για ένα παντελόνι που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Γνωρίζοντας λοιπόν την ιδανική γραμμή για τον σωματότυπο σας, αλλά και πως να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις.

Ακολουθούν μερικά tips, όπως με τι παπούτσια να συνδυάσετε μια zip culotte και ιδέες για να φορέσετε κι εσείς αυτό το άνετο και κομψό παντελόνι.

Ποια ζιπ κιλότ ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Η ιδανική γραμμή για petite σιλουέτες είναι η ψηλόμεση ζιπ κιλότ, κατά προτίμηση μέχρι τη γάμπα. Ένα πιο μακρύ σχέδιο θα σας «καταπιεί», ενώ ένα πολύ κοντό θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο κοντά. Το ψηλόμεσο κόψιμο της zip culotte προσθέτει μερικούς ακόμη πόντους ύψους. Αν μάλιστα έχει κάθετο ριγέ σχέδιο, τότε η ψευδαίσθηση γίνεται εντονότερη. Εξίσου αποτελεσματικό εφέ δημιουργεί και η παντελόνα σε nude ή γήινες αποχρώσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που το σώμα σας είναι γενικότερα μικροκαμωμένο συνδυάστε την παντελόνα αυτή με ένα crop top ή ένα jacket. Ολοκληρώστε με ψηλοτάκουνα παπούτσια και θα δημιουργήσετε έτσι πιο έντονες καμπύλες.

Ποια ζιπ κιλότ ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Αν έχετε αθλητικό σώμα (σωλήνα) προτιμήστε μια ζιπ κιλότ στο ύψος του αστραγάλου. Επιλέγοντας μάλιστα την φαρδιά ψηλόμεση εκδοχή της, τα πόδια σας θα δείχνουν πιο μακριά και θα αποκτήσετε όμορφες καμπύλες, προσθέτοντας τον απαραίτητο όγκο στη σιλουέτα σας. Προκειμένου να κάνετε ακόμη πιο έντονη την ψευδαίσθηση των καμπύλων, συνδυάστε την ψηλόμεση φαρδιά zip culotte με ένα αέρινο crop top.

Για τις ψηλές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες, ιδιαίτερα κολακευτικές είναι οι φαρδιές και μακριές ζιπ κιλότ που δεν μαρκάρουν στα μπούτια. Προσθέτοντας επίσης κάθετες ρίγες στο σχέδιο της, κάνετε το τα πόδια σας να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά. Αν τις συνδυάσετε και με ένα μακρύ γιλέκο ή σακάκι που καλύπτει τους γοφούς, το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Αντίθετα, στις κοντές γυναίκες με πλούσιες καμπύλες ταιριάζουν οι ψηλόμεσες zip culotte με μήκος λίγο πιο χαμηλά από το γόνατο. Ο λόγος είναι πως το μήκος αυτό σταματάει στο πιο λεπτό μέρος του ποδιού και προσθέτει ύψος. Ιδανικά επιλέξτε κάποιο σχέδιο φτιαγμένο από ελαφρύ ύφασμα τύπου ζέρσεϊ, όπως προτείνει το Beautetinkyriaki.gr.

Προκειμένου να δείχνετε λεπτότερη και ψηλότερη επιλέξτε έναν μονόχρωμο συνδυασμό. Και μην ξεχνάτε να διατηρείτε μια ισορροπία στο πάνω με το κάτω μέρος του συνόλου. Οπότε αποφύγετε τον συνδυασμό φαρδιάς ζιπ κιλότ με oversized top.

Επίσης, για έντονη περιφέρεια προτιμήστε μια παντελόνα σε slim γραμμή, συνδυάζοντας τη με ένα αέρινο μπλουζάκι που καλύπτει το γεμάτο σημείο.

Με τι παπούτσια να φορέσετε τη zip culotte

Οι παντελόνες αυτές τείνουν να τραβούν την προσοχή στους αστραγάλους και τα πόδια. Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα πολύ φορτωμένα παπούτσια. Ιδανική επιλογή είναι τα ψηλά και λεπτά τακούνια που επιμηκύνουν και λεπταίνουν το πόδι, χωρίς αυτό να αποκλείει βέβαια την χρήση φλατ παπουτσιών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά είδη παπουτσιών που συνδυάζονται όμορφα με μια zip culotte.

Ζιπ κιλότ με γόβες

Ζιπ κιλότ με γόβες

Οι κλασσικές και διαχρονικές γόβες ταιριάζουν απόλυτα με αυτά τα παντελόνια. Βοηθούν τα πόδια να δείχνουν καλλίγραμμα και προσθέτουν ύψος δημιουργώντας εντυπωσιακά και κομψά ντυσίματα τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βραδινές ή επίσημες εξόδους.

Αν βέβαια τα ψηλοτάκουνα δεν σας βολεύουν ή αναζητάτε ένα πιο κομψό, μοδάτο και άνετο ζευγάρι παπουτσιών, επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες είτε mules με μεσαίο ή kitten τακούνι. Είναι εξίσου εντυπωσιακές και συνδυάζονται όμορφα με μια zip culotte.

Το ίδιο ισχύει και για τις γόβες με λουράκι στον αστράγαλο. Είναι πολύ chic και ιδανικές για όλες τις ώρες, αρκεί να προσέξετε το πάχος του λουριού. Ένα λεπτό λουράκι ταιριάζει σε λεπτούς αστραγάλους, ενώ ένα παχύ σε χοντρούς.

Ζιπ κιλότ με πέδιλα

Ζιπ κιλότ με πέδιλα

Για τις πιο καλοκαιρινές ή επίσημες εμφανίσεις μια πολύ ωραία πρόταση για να συνδυάσετε την zip culotte σας είναι τα πέδιλα. Με ψηλό ή χαμηλό τακούνι, τα πέδιλα μπορούν να κάνουν ένα ντύσιμο κομψό και σαγηνευτικό.

Η πιο ιδανική επιλογή είναι τα πέδιλα με λεπτό τακούνι. Προσθέτουν μήκος και λεπταίνουν τα πόδια. Ωστόσο αν ψάχνετε για ένα παπούτσι πιο άνετο, ξεκούραστο και πρωινό, μπορείτε να φορέσετε ακόμη και ένα χαμηλό χοντρό τακούνι. Αρκεί βέβαια να μην έχετε χοντρές γάμπες, διότι θα τις τονίσει περισσότερο.

Ζιπ κιλότ με αθλητικά

Ζιπ κιλότ με αθλητικά

Για ένα όμορφο sporty style look ή ένα κομψό ντύσιμο για το γραφείο ο συνδυασμός της ζιπ κιλότ με αθλητικά παπούτσια είναι μια φανταστική πρόταση. Σε αυτή την περίπτωση οι δημοφιλέστερες επιλογές είναι τα λευκά sneakers τύπου Stan Smith και Superstar. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα All Star.

Πάνω από αυτή την παντελόνα φορέστε ένα απλό t-shirt δημιουργώντας το καλύτερο σύνολο για χαλαρές βόλτες. Αν ωστόσο θέλετε να κάνετε ένα πιο chic ντύσιμο, μπορείτε να συνδυάσετε την zip culotte με ένα πουκάμισο ή μια πιο αέρινη μπλούζα.

Ζιπ κιλότ με oxford shoes, loafers ή brogues

Ζιπ κιλότ με oxford shoes, loafers ή brogues

Σε περίπτωση που τα τακούνια δεν είναι ιδανικά για την περίσταση ή επιθυμείτε μια πιο ξεκούραστη επιλογή παπουτσιού, δοκιμάστε τα brogues, τα oxford shoes και τα loafers σε μορφή mule ή κανονική.

Και τα τρία ζευγάρια παπουτσιών μπορούν να σταθούν επάξια σε ένα ντύσιμο με zip culotte. Είναι το ίδιο άνετα με τα αθλητικά, αλλά προσθέτουν ένα πιο chic και καθώς πρέπει ύφος στο σύνολο σας.

Μάλιστα τα loafers και ειδικά τα backless είναι ένα είδος παπουτσιού που λατρεύουν οι fashionistas και οι Instagramers. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήστε κι εσείς;

Ζιπ κιλότ με μποτάκια ή μπότες

Ζιπ κιλότ με μποτάκια ή μπότες

Οι culottes μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά τόσο με μποτάκια, όσο και με μπότες, αρκεί να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο για τον σωματότυπο σας. Αυτό δηλαδή που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται καλλίγραμμα και όμορφα. Ιδανική επιλογή παπουτσιού αν θέλετε να φορέσετε ζιπ κιλότ το Χειμώνα.

Μια όμορφη πρόταση είναι τα μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο με τακούνι σε συνδυασμό με μια παντελόνα που καλύπτει το επάνω μέρος της μπότας. Γενικότερα, μια μπότα με μια zip culotte που να την καλύπτει, συνθέτει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, ακόμη και για τις γυναίκες που δεν έχουν αδύνατες γάμπες.

Από εκεί και πέρα, ένα ζευγάρι over the knee μπότες δημιουργούν ένα κομψό και σαγηνευτικό ντύσιμο με ζιπ κιλότ.

Τέλος, υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός πιο ροκ ή casual συνόλου με αρβυλάκια και combat boots. Μόνο που τα συγκεκριμένα παπούτσια ταιριάζουν σε καλλίγραμμα και λεπτεπίλεπτα πόδια, διότι είναι ογκώδη.

Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με ζιπ κιλότ για κάθε περίσταση

Στα καταστήματα θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από zip culotte σε φαρδιά ή πιο στενή γραμμή που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Ανακαλύψτε το ιδανικό σχέδιο για το σωματότυπο σας και κάντε μοντέρνα και άνετα ντυσίματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μπορεί η πιο κλασσική επιλογή να είναι η μαύρη, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητα άλλα χρώματα και μοτίβα που μπορείτε να φορέσετε. Εξαιρετικά αγαπητές είναι και οι ριγέ ζιπ κιλότ που έχουν την ικανότητα να κάνουν τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα και λεπτότερα.

Εξίσου ενδιαφέρουσες είναι και οι ολόσωμες ζιπ κιλότ που αποτελούν από μόνες τους ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Φορέστε τις στην καθημερινότητα ή και σε επίσημες εμφανίσεις, όπως ένας γάμος, σε συνδυασμό με το κατάλληλο παπούτσι, και θα μαγέψετε τα πλήθη.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για όμορφα ντυσίματα κάθε ώρα και στιγμή.

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (1)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (2)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (3)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (4)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (5)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (6)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (7)

Casual και street style ντύσιμο με zip culotte (8)

Τα ιδανικά παπούτσια για ένα κάζουαλ και καθημερινό ντύσιμο με ζιπ κιλότ είναι τα αθλητικά και τα φλατ τύπου loafers, brogues ή oxford shoes. Είναι ξεκούραστα και ιδανικά για πολύωρη ορθοστασία. Μπορούν να συνδυαστούν όμορφα με αυτές τις παντελόνες και ένα πουκάμισο από μέσα ή δεμένο στη μέση. Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι τα αέρινα μπλουζάκια ή αυτά που αφήνουν έξω τους ώμους και είναι διακοσμημένα με βολάν.

Αν όμως ψάχνετε ένα πιο σαγηνευτικό street style look εξαιρετική επιλογή αποτελούν και τα crop top σε συνδυασμό με πέδιλα.

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (1)

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (2)

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (3)

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (4)

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (5)

Ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ (6)

Δημιουργήστε όμορφους και κομψούς συνδυασμούς για τη δουλειά σας φορώντας την παντελόνα αυτή με ένα πουκάμισο ή μια απλή και σεμνή μπλούζα. Σαν πανωφόρι μπορείτε να επιλέξετε ένα παλτό, μια καμπαρντίνα ή ένα απλό σακάκι.

Για να ολοκληρώσετε το ντύσιμο για το γραφείο με ζιπ κιλότ, προτιμήστε ένα κομψό ζευγάρι κλασσικές γόβες, είτε ένα φλατ παπούτσι τύπου brogues, oxford shoes ή loafers. Εξίσου όμορφα για τα χειμωνιάτικα σύνολα σας είναι και τα χαμηλά μποτάκια.

Βραδινά σύνολα με zip culotte

Βραδινά σύνολα με zip culotte (1)

Βραδινά σύνολα με zip culotte (2)

Βραδινά σύνολα με zip culotte (3)

Βραδινά σύνολα με zip culotte (4)

Βραδινά σύνολα με zip culotte (5)

Ετοιμαστείτε για την βραδινή σας έξοδο δημιουργώντας chic, rock και σαγηνευτικά ντυσίματα με ζιπ κιλότ. Συνδυάστε τη με ένα αέρινο μπλουζάκι τύπου καμισόλ, ένα μπούστο ή ένα crop top και ολοκληρώστε με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τις γόβες σας.

Για ντυσίματα με πιο ροκ στυλ προσθέστε στο σύνολο σας ένα δερμάτινο ή τζιν μπουφάν.

Πως να φορέσετε μια ζιπ κιλότ σε έναν γάμο

Πως να φορέσετε μια ζιπ κιλότ σε έναν γάμο (1)

Πως να φορέσετε μια ζιπ κιλότ σε έναν γάμο (2)

Πως να φορέσετε μια ζιπ κιλότ σε έναν γάμο (3)

Πως να φορέσετε μια ζιπ κιλότ σε έναν γάμο (4)

Εξαιρετική επιλογή για μια καλεσμένη σε γάμο αποτελεί και το ντύσιμο με zip culotte σε συνδυασμό με γόβες ή πέδιλα. Από πάνω μπορείτε να φορέσετε ένα απλό πουκάμισο είτε ένα κομψό βραδινό μπλουζάκι.

Συνδυασμοί με ολόσωμη ζιπ κιλότ

Συνδυασμοί με ολόσωμη ζιπ κιλότ (1)

Συνδυασμοί με ολόσωμη ζιπ κιλότ (2)

Συνδυασμοί με ολόσωμη ζιπ κιλότ (3)

Πέρα από τις παντελόνες zip culotte, υπάρχουν και ολόσωμες φόρμες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση ντυσίματος για κάθε περίσταση και κάθε σωματότυπο. Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ