Vintage pics: Όλα τα φορέματα που έβαλε στο Met gala η Anna Wintour από το 1989 έως σήμερα - Συγκλονιστικές εμφανίσεις (φωτό)

Δείτε τις υπέροχες εμφανίσεις της που άφησαν εποχή! 

Λίγες ώρες μόνο απέμειναν για το γεμάτο διασημότητες Met Gala και εμείς θυμόμαστε τις απίστευτες εμφανίσεις της Άννα Γουίντουρ, μιας γυναίκας που έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο Gala. 

Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να πούμε πως το event  ξεκίνησε το 1948 από την δημοσιογράφο Eleanor Lambert και είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά στο πρόγραμμα των celebrities και συχνά αναφέρεται ως "τα Oscars της μόδας". 

Σε συνέντευξή της για το φετινό gala, η Aννα Γουίντουρ ομολόγησε ότι δεν θα επιθυμούσε τίποτα περισσότερο, από το να δει καλεσμένες τις Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντελτον. 

Πάμε όμως να θυμηθούμε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις που έχει κάνει η αρχισυντάκτρια της Vogue στο Met Gala από το 1989 έως και σήμερα σύμφωνα με το popsugar

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που έχει κάνει η πιο εντυπωσιακή είναι αυτή του 2012 με το πανέμορφο Prada φόρεμά της. 

Από τις δημιουργίες που έχει επιλέξει πολλές όπως αυτή του  Alexander McQueen και του οίκου Chanel  έχουν μείνει στην ιστορία. 

Σε πολλές από τις φωτογραφίες την βλέπουμε και με την πανέμορφη κόρη της Bee Shaffer η οποία έχει κάνει εξίσου συγκλονιστικές εμφανίσεις και πως να μην κάνει άλλωστε, αφού η μητέρα της είναι η πλανητάρχης της μόδας! 

2015

2016

2017

Το 2018 μάλιστα μαμά και κόρη έκαναν θεαματική είσοδο! 

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ