Διαδηλώτρια προσπάθησε να σπάσει αυγό στο κεφάλι του πρωθυπουργού της Αυστραλίας: Δείτε το βίντεο – Την συνέλαβαν επιτόπου

Οι φρουροί όρμησαν αμέσως πάνω της... 

Εικοσιπεντάχρονη διαδηλώτρια πλησίασε από πίσω και προσπάθησε να σπάσει ένα αυγό πάνω στο κεφάλι του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, του Σκοτ Μόρισον, κατά τη διάρκεια δημόσιας συγκέντρωσης στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 18ης Μαΐου, πριν συλληφθεί, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας. 

Φρουροί όρμησαν μέσα σε δευτερόλεπτα στη νεαρή, που φόραγε σκούφο και κάζουαλ ρούχα, και την απομάκρυναν αμέσως.

«Έχουμε θέσει υπό κράτηση μια γυναίκα σε σχέση με ένα περιστατικό με τον πρωθυπουργό το πρωί», δήλωσε ο επιθεωρητής Σκοτ Ράσελ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Όλμπερι και πρόσθεσε ότι διενεργείται έρευνα για το συμβάν. 

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της νέας. «Το αυγό φαίνεται πως χτύπησε τον πρωθυπουργό στο κεφάλι», ανέφερε η αστυνομία της επαρχίας σε ανακοίνωσή της.  

Ο Μόρισον εικονίζεται να τρίβει το κεφάλι του, αφού το αυγό - που δεν έσπασε- περνά ξυστά από το κεφάλι του, πριν να προσφέρει βοήθεια σε μια γυναίκα που έπεσε κάτω όταν η ασφάλεια επενέβη για να συλλάβει τη διαδηλώτρια, δείχνουν πλάνα που κατέγραψαν τηλεοπτικές κάμερες στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ