Σπουδαίες βραβεύσεις από την Αγγλία & την Πελοπόννησο για το μέλι & το premium ελαιόλαδο της E-LA-WON

Δύο νέες βραβεύσεις προσθέτει στο ενεργητικό της η εταιρεία E-LA-WON για τα κορυφαία προϊόντα της.

Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης «οι συνεχείς διακρίσεις αντανακλούν την αύξηση της απόδοσης των πωλήσεων και την ανάπτυξη του δικτύου νέων συνεργατών και σημείων διάθεσης. Το κάθε μετάλλιο λειτουργεί ως αναγνώριση του μεγέθους της εταιρείας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ενώ παράλληλα επιβραβεύει τη στρατηγική της E-LA-WON για προσθήκη αξίας σ΄ όλη την αλυσίδα παραγωγής».

Στο Διεθνή Διαγωνισμό Μελιού Λονδίνου – London International Honey Awards, που έχει ως στόχο τη στήριξη των παραγωγών – τυποποιητών και διακινητών αυτού του εξαιρετικού προϊόντος, το μέλι ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ απέσπασε χάλκινο βραβείο μεταξύ 150 δειγμάτων απ’ όλα τα σημεία της Υφηλίου. Αυτό το βραβείο ποιότητας αποτυπώνει την ιδιαίτερη αξία των θρεπτικών συστατικών του μελιού και γνωστοποιεί σε νέους καταναλωτές, επαγγελματίες σεφ, τεχνίτες ζαχαροπλαστικής, ακόμη και σε γαστρονομικές – μαγειρικές σχολές, την τέλεια γλυκαντική – υγιεινή πλευρά του.

Επίσης, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου ελαιολάδου «Kalamata Olive Oil Awards»  το Premium EVOO E-LA-WON ποικιλίας Κουτσουρελιάς και Κορωνέϊκης, βραβεύθηκε με Χάλκινο μετάλλιο και όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Α.Δ. Καλαμάτας, κος Μιχάλης Αντωνόπουλος «ο διαγωνισμός έχει ευαισθητοποιήσει παραγωγούς και τυποποιητές στην κατεύθυνση του ποιοτικού ελαιολάδου για να στέκεται στις διεθνείς αγορές».

Με αυτές τις νέες προσθήκες η E-LA-WON αυξάνει την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της εταιρείας τις υποδέχτηκαν με χαρά και υπερηφάνεια.

Website: www.olivelawon.com
Facebook: olivelawon
Instagram: @e_la_won

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ