Ποια ήταν η ηχηρή απουσία από τα φετινά Met Gala 2019 που απογοήτευσε όσο τίποτε περισσότερο; (φωτό)

Η διάησμη σταρ απουσίαζε φέτος από το μεγάλο Gala της μόδας... 

Η Rihanna, έκανε αισθητή την απουσία της από το φετινό Met Gala, στο οποίο αμέτρητοι καλεσμένοι προσπάθησαν να κατανοήσουν και να δείξουν με τις εμφανίσεις τους τι είναι η camp αισθητική, που ήταν το θέμα του σπουδαιότερου γεγονός της μόδας.

Η ανεπίσημη βασίλισσα του ετήσιου Met Gala, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης δεν ήταν εκεί, αλλά σχολίασε στο Instagram ποια ήταν η αγαπημένη της εμφάνιση της βραδιάς (η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Vogue).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

best dressed. ???‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Όλοι αναρωτήθηκαν που ήταν η τραγουδίστρια της R&B και ποπ και επιχειρηματίας και πως μπόρεσε να το κάνει αυτό; (να είναι απούσα).

Αν και ποτέ δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση σχετικά με το γιατί έχασε το γκαλά, η Rihanna έδωσε μία ιδέα στους θαυμαστές της στο Instagram για το τι έκανε, αντί να συγχρωτίζεται με διασημότητες ντυμένες χάμπουργκερ ή πολυέλαιος (Κέιτι Πέρι) και Μπάρμπι (Κέισι Λι Μασγκρέιβς).

Περίπου στις 8:30 μμ τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε φανερό ότι η σταρ δεν θα έφθανε στο γκαλά, κάποιος έγραψε στο Twitter "η Rihanna στο σπίτι παίζει με το μακιγιάζ". Από τις εκατοντάδες αναρτήσεις εκείνη τη νύχτα, το μάτι της RiRi έπεσε στη συγκεκριμένη σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Το αποτύπωσε και το ανάρτησε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία των προϊόντων της Fenty Beauty και τη λεζάντα "met ball 2019", πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ήταν στο σπίτι είχε άλλες ασχολίες που είχαν να κάνουν με τα προϊόντα της.

Met Gala 2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ