Κομψότητα, ιδιομορφία & εκκεντρική νότα στη νέα συλλογή καπέλων Lakis Gavalas

Τα i-D Concept Stores παρουσιάζουν μοναδικά καπέλα δια χειρός Lakis Gavalas την Πέμπτη 16  Μαίου 2019, στο #iDAthens στο Κολωνάκι, με μια  βιτρίνα που ο ίδιος επιμελήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο.

Ο  Lakis Gavalas του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με την μόδα, κάνει για άλλη μια φορά αισθητή την παρουσία του στο χώρο, σχεδιάζοντας μια σειρά από καπέλα σε συνεργασία με την Κατερίνα Καρούσου.

Όντας ο ίδιος μεγάλος λάτρης και συλλέκτης καπέλων και μετά από πολλές περιηγήσεις του στα ατελιέ των Philip Treacy, Marie Mercie και Stephen Jones, εμπνεύστηκε την δική του σειρά από γυναικεία και αντρικά καπέλα.

Τα καπέλα της σειράς του Lakis Gavalas ξεχωρίζουν για την κομψότητα, την ιδιομορφία και την εκκεντρική νότα που μόνο αυτός ξέρει να προσθέτει σωστά σε μια καθημερινή εμφάνιση. Τα σχήματα και σχέδια ποικίλλουν σε ψηλά, χαμηλά, unisex, με σχέδια που πραγματικά κάνουν την διαφορά δίνοντας την επιλογή συνθετικών μαλλιών που κουμπώνουν στα καπέλα με velcro. Στυλ, αισθητική και άποψη στην μόδα σημαίνει χρήση του σωστού καπέλου. Βρείτε το δικό σας ανάμεσα σε μια σειρά από floppy hats, casquet hats, cloche hats και turban hats. 

Η σειρά λανσάρεται στην αγορά τον Μάιο του 2019, φέροντας την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά και την εγγύηση ποιότητας της Κατερίνας Καρούσου. 

Opening party: Πέμπτη 16  Μαίου 2019, 18:00 - 21:00

Tα καπέλα Lakis Gavalas θα διατίθενται στα καταστήματα i-D Concept Stores και online στο: www.idconceptstores.com.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ