Με τη μανούλα της η Σμαράγδα Καρύδη – Τι έγραψε η Δούκισσα & η Σολωμού για τη γιορτή της μητέρας

Ευχές στις μανούλες τους, αλλά και στον... εαυτό τους!

Την τιμητική τους είχαν χθες οι μανούλες, με όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο να εύχεται μέσω των social media στον δικό τους πολυτιμότερο άνθρωπο στον κόσμο, αλλά και στον… εαυτό τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με την μητέρα της, όταν ακόμα η γνωστή ηθοποιός ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, γράφοντας: «Το μανουλάκι μου! Το μανούλι μου!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μανουλάκι μου. Το μανούλι μου #mothersday

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on

 

Από την άλλη, η Μαρία Σολωμού, έγραψε για τον ρόλο της ως μητέρα, αναρτώντας μία φωτογραφία με τον γιο, λέγοντας: «Happy Mother’s Day! Αγάπη, εκνευρισμός, φόβος, απελπισία,
άγχος, αϋπνία, παραλογισμός, ανησυχία, χαρά, πανικός, κλάμα, γέλιο, υστερία, δύναμη, κτητικότητα, ευαισθησία, ευτυχία και αυτή είναι μόνο η αρχή. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της
ΑΜΦΙΘΥΜΙΑΣ. Δεν είναι τίποτα ,συνηθίζεται. Να είμαστε καλά να τρελαινόμαστε με τα παιδιά μας!».

 

 

 

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με το μωρό της, δείχνοντάς μας τα πατουσάκια του μέσα στα χέρια της, τα οποία σχημάτιζαν μία καρδιά, γράφοντας ως λεζάντα: «Χρόνια μας πολλά μανούλες. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη, αφοσίωση, την ίδια αγωνία, τις ίδιες υπέρ-δυνάμεις αλλά και την ίδια... λιγούρα γι' αυτές τις πατούσες».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ