Made in Greece τα La Vie: Δύο αδερφές φτιάχνουν κοσμήματα για γυναίκες με δυναμισμό & άποψη - Λατρεμένα σε Ευρώπη & Λίβανο

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία κοσμημάτων για την Βένια και τη Νάνσυ Λαμπροπούλου είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού προέρχονται από οικογένεια κοσμηματοποιών και τα ερεθίσματα για εκείνες προς αυτή την τέχνη ήρθαν από μικρή ηλικία.

Καλλιτεχνικές φλέβες ούτως ή άλλως αφού ενδιαφέρονται για το σχέδιο, αλλά και το θέατρο αποφασίζουν να αφεθούν στην μαγεία της τέχνης σε όλες της μορφές και να εμπνευστούν από αυτή. Το 2010 όμως, ήταν καθοριστική χρονιά για εκείνες, καθώς δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία κοσμημάτων. Η La Vie, όπως προδίδει και το όνομά της είναι αφιερωμένη στην ίδια τη ζωή και τα κοσμήματα στη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

 

Τα κοσμήματα που κατασκευάζουν οι δύο αδερφές δεν είναι απλά όμορφα αξεσουάρ, είναι μία φιλοσοφία, ο δικός τους τρόπος να εκφράσουν το πώς βλέπουν τη ζωή, αλλά και να παροτρύνουν τις γυναίκες που θα τα φορέσουν να ανακαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό και στοιχεία της προσωπικότητάς τους που ίσως να μην γνώριζαν ότι υπάρχουν.

 

Η βασική ιδέα της Βένιας Λαμπροπούλου, που ουσιαστικά είναι η αποκλειστική σχεδιάστρια πίσω από τις συλλογές των πανέμορφων αυτών κοσμημάτων, ήταν να ενισχύσει την γυναικεία ομορφιά και να δώσει σε κάθε γυναίκα τη μοναδικότητα που της αξίζει. Η σχεδιαστική της ευαισθησία έχει επηρεαστεί από τα ταξίδια της, το στυλ του δρόμου, την ποπ κουλτούρα και την ιδέα του διαχρονικού σχεδιασμού.

 

 

Το κόσμημα La Vie συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια και την ελληνική γοητεία με ευρωπαϊκές μορφές. Όλα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και δίνεται μεγάλη προσοχή στην άριστη ποιότητα των προϊόντων από το σχεδιασμό έως το τελικό φινίρισμα, προσφέροντας ουσιαστικά ένα ασημένιο κόσμημα που είναι ίσο με το στυλ και την αισθητική ενός χρυσού κοσμήματος.

 

Η συλλογή κοσμημάτων La Vie χαρακτηρίζεται από ένα μινιμαλιστικό στυλ με καθαρές γραμμές και απλοποιημένα σχήματα, ενώ σε κάθε κομμάτι εντοπίζεις μια εκλεπτυσμένη παιχνιδιάρικη ευαισθησία. Η La Vie δεν αναλαμβάνει μόνο τη δημιουργία των συλλογών της, αλλά και ειδικά projects και custom παραγγελίες.

 

To brand είναι ήδη αναγνωρίσιμο κι έχει κερδίσει το δικό του κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ήδη έχουν ταξιδέψει σε σε Ιταλία, Κύπρο, Λονδίνο, Ελβετία, αλλά και Λίβανο, ενώ στόχος για το μέλλον είναι να ανοίξει κι άλλο το εύρος των εξαγωγών.

 

 

Όπως έχουν δηλώσει οι δύο αδερφές «Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρουσιάζουμε συλλογές που αγγίζουν τις τάσεις τις εποχής και ταυτόχρονα να είναι προσιτές». Ασήμι με ζιργκόν, αλλά και χρυσό με μπριγιάν ή ζιργκόν είναι μερικά από τα υλικά με τα οποία δουλεύουν για τις δημιουργίες τους.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ