Ο Σπύρος Σούλης έχει μία λύση για όλα: Θέλετε όμορφα, μακριά μαλλιά; Βάλτε αυτές τις τροφές στο διαιτολόγιό σας!

Τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται πιο όμορφα από τα μακριά μαλλιά της.

Αν είστε ανάμεσα σε αυτές που ανυπομονούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους, σας έχουμε τις 3 τροφές που θα σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε χωρίς καν να το καταλάβετε.

Πράσινα φυλλώδη λαχανικά Αυτού του είδους τα λαχανικά κάνουν καλό στα πάντα (χαρίζουν υγιή μαλλιά, καθαρή επιδερμίδα και επίπεδη κοιλιά). Επομένως, δεν είναι περίεργο που βοηθούν και στο να μακραίνουν τα μαλλιά σας. Βάλτε το σπανάκι, το μαρούλι και τα χόρτα στην καθημερινότητά σας και δείτε τα μαλλιά σας να μεταμορφώνονται.

Βάλτε τα πράσινα λαχανικά στην καθημερινότητά σας.

Σολομός και βακαλάος Ο σολομός είναι άλλη μια υπερτροφή που κάνει καλό σε όλο το σώμα, σύμφωνα με το spirossoulis.com. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη D και πρωτεΐνη, συστατικά που είναι απαραίτητα για δυνατά και υγιή μαλλιά. Το ίδιο ισχύει και για τον βακαλάο οποίος περιέχει μεγάλες ποσότητες βιοτίνης που κάνει καλό στα μαλλιά. Φάτε εναλλάξ τα δύο αυτά ψάρια για βραδινό (ή και μεσημεριανό) και δείτε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.

Ο σολομός είναι μια από τις τροφές που κάνουν πολύ καλό στα μαλλιά.

Καρύδια και αμύγδαλα Αφήστε στην άκρη τα πατατάκια, τα γαριδάκια και όλα αυτά τα ανθυγιεινά σνακ. Βάλτε στην καθημερινότητά σας καρύδια και αμύγδαλα τα οποία περιέχουν βιοτίνη, βιταμίνη E και Ω-3 λιπαρά (ειδικά τα καρύδια). Όλα αυτά προστατεύουν τα μαλλιά σας από σπασίματα και ψαλίδα και τα κάνουν πολύ πιο δυνατά.

Καρύδια, αμύγδαλα και γενικότερα ξηροί καρποί...

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή -φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, πρωτεΐνες και πολύ νερό- είναι το κλειδί για να αισθάνεστε όμορφα. Για να δείτε, όμως, τα μαλλιά σας να μακραίνουν θα πρέπει να περιμένετε μερικούς μήνες έτσι ώστε ο οργανισμός σας να αρχίσει να απορροφάει τα θρεπτικά συστατικά που του δίνετε. Το σίγουρο είναι πως θα επωφεληθείτε κι εσείς και τα μαλλιά σας από τις παραπάνω τροφές που σας είπαμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ