3 εύκολα και καθημερινά χτενίσματα - Μπορείς και μόνη σου να τα καταφέρεις!

Το πως θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας είναι ένα καθημερινό πρόβλημα.

Ειδικά εάν η δουλειά σου είναι τέτοια που πρέπει συνεχώς να είσαι περιποιημένη. Πόσα πρωινά άλλωστε ο χρόνος που αφιέρωσες για τα μαλλιά σου ήταν από ελάχιστος έως μηδενικός.

Κι όμως μπορείς να βρεις εύκολα χτενίσματα τα οποία γίνονται πολύ γρήγορα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία για να τα καταφέρεις. Ένα κοκαλάκι, λίγα τσιμπιδάκια και θα είναι σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Δες τις ιδέες που προτείνει το ediva.gr.

3 εύκολα και καθημερινά χτενίσματα

Επιμελώς μπλεγμένα

γυναικείο καθημερινό χτένισμα

Μπορείς να το ετοιμάσεις αυτό το χτένισμα και από το βράδυ, μετά το λούσιμο. Πάρε τούφες ξεκινώντας από την κουφή και στριφογύρισε τες. Στερέωσε τες με τσιμπιδάκια ενώ ταυτόχρονα θα προχωράς προς το εσωτερικό της κεφαλής. Άφησε τα όλη τη νύχτα ή εάν μόλις ξύπνησες στέγνωσε τα με το πιστολάκι. Βγάλε τα τσιμπιδάκια και έτοιμη.

Είναι ένα χτένισμα που μπορείς να το εφαρμόσεις από καρέ μέχρι μακριά μαλλιά. Εάν σε εμποδίζουν στην δουλειά σου μπορείς να πιάσεις μία τούφα από τα δεξιά και μία από τα αριστερά και να τις πιάσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Εάν έχεις χρόνο μπορείς να τα πιάσεις με πλεξούδες.

Το χτένισμα αυτό μπορείς να το κάνεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ που θα βγεις για ποτό. Επίσης, είναι ιδανικό για κάποιον γάμο ή βάφτιση όταν θέλεις κάτι πιο χαλαρό στην εμφάνιση σου.

Ατημέλητη χαμηλή κοτσίδα

χαμηλή κοτσίδα επιμελώς ατημέλητη

Η κλασσική κοτσίδα σίγουρα είναι στις νούμερο ένα προτιμήσεις των γυναικών όταν θέλουν να φτιάξουν κάπως διαφορετικά τα μαλλιά τους. Τα μαζεμένα μαλλιά χαρίζουν άλλη χάρη στο γυναικείο πρόσωπο, ενώ είναι ότι πρέπει εάν έχεις επιλέξει να βαφτείς πιο έντονα.

Μια παραλλαγή λοιπόν της κοτσίδας είναι η χαμηλή και κάπως ατημέλητη χαμηλή ουρά. Για να την πετύχεις ξύσε τα μαλλιά ώστε να αποκτήσουν όγκο. Πιάσε τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι στο ύψος που θέλεις αφήνοντας μια τούφα μαλλιών έξω από το λαστιχάκι. Έπειτα, γύρνα την τούφα που άφησες γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε την με ένα τσιμπιδάκι.

Με πολύ προσοχή «χάλασε» την ουρά τραβώντας τριχούλες και δίνοντας την αίσθηση του ακατάστατου. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και εάν έχεις μακριά μαλλιά, μπορείς να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά πίσω από το λαστιχάκι και να τις ανοίξεις ώστε να δώσεις ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω

ιδέες για καθημερινό γυναικείο hairstyle

Αγαπημένο καθημερινό χτένισμα αφού μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχεις ένα ολοκληρωμένο hairstyle. Επίσης, μπορείς να το κάνεις ότι μήκος μαλλιών και αν έχεις, από κοντά μέχρι πολύ μακριά. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Χτένισε τα μαλλιά σου. Πιάσε τα μισά μαλλιά πάνω και στερέωσε τα με ένα λαστιχάκι.

Εάν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό τώρα χώρισε τα μαλλιά σε δύο πλευρές, τη δεξιά και την αριστερά, στριφογύρισε τες και δέστες με το λαστιχάκι στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπορείς εάν έχεις χρόνο να κάνεις ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά που είναι κάτω.

Ακόμη, εάν σου φαίνεται πολύ απλό μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο εντυπωσιακό κοκαλάκι, που φέτος είναι πολύ τάση, ή να επιλέξεις ένα λαστιχάκι με πέρλες ή στρας που θα αναβαθμίσει αμέσως το χτένισμα σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ