Έγκλημα στην Καλλιθέα: Ο δολοφόνος έπνιξε την 29χρονη, κλείδωσε και έφυγε – Που στρέφονται οι αρχές;

Νέα στοιχεία στο φως για το έγλημα... 

Το μυστήριο του θανάτου της 29χρονης από τη Γεωργία, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, προσπαθούν να λύσουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δολοφόνος έπνιξε την 29χρονη περνώντας από τον λαιμό της μία γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιο της. Στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι κανονικά, κλειδώνοντας και την πόρτα.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στον χώρο, ενώ όλα τα πράγματα ήταν στη θέση τους, έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο ληστείας.

Στο φιλικό περιβάλλον της 29χρονης Γεωργιανής, που δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Καλλιθέα, στρέφονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Την άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών, εντόπισε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου η θεία της, που την αναζητούσε από την Κυριακή.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Καλλιθέα: 29χρονη εντοπίστηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμα της

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του θύματος, συχνά ακούγονταν καβγάδες από το διαμέρισμα. Σημειώνεται ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη και έτσι η αστυνομία εκτιμά ότι η 29χρονη άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Τέλος, ο πρώην σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ