Απίστευτο! Να ξαναγυριστεί ο 8ος κύκλος του Game of Thrones, ζητούν οι φανς του – Γιατί;

Έχουν μαζέψει πάνω από 210.000 υπογραφές... 

Το Game of Thrones φτάνει στο τέλος του, καθώς μόλις ένα επεισόδιο έμεινε για να ολοκληρωθεί η σειρά, με την αυλαία του 8ου κύκλου να έρχεται σε λίγα 24ωρα.

Με τον τρόπο που είναι δομημένη η σειρά, φάνταζε δεδομένο ότι θα προκληθούν αντιδράσεις από τους θαυμαστές της σειράς, καθώς λίγοι θα είναι ικανοποιημένοι από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα.

Οι συζητήσεις στα social media είναι ατέρμονες, οι διαφωνίες πάρα πολλές και γενικά η «σκόνη» που έχει σηκωθεί γύρω από το GOT φαίνεται ότι θα κάνει πολύ καιρό για να καθίσει.

Άλλωστε, δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι, όταν -εκ των πραγμάτων- πρέπει να υπάρχουν κάποιοι νικητές. Μάλιστα, κάποιοι πάνε τα πράγματα στα άκρα, καθώς ζητούν από την HBO να αντικαταστήσει τους David Benioff και D.B. Weiss.

Ένας από τους φανατικούς της σειράς, που ονομάζεται Dylan D., έγραψε μια αναφορά στο change.org, μέσω της οποίας αιτείται από την εταιρεία παραγωγής να ξαναγυρίσει όλη την σεζόν. Η αναφορά, με τίτλο «Κάντε Remake της 8ης σεζόν του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», έχει συγκεντρώσει πάνω από 210.000 υπογραφές.

«Οι David Benioff και D.B. Weiss έχουν αποδείξει ότι είναι θλιβερά ανίκανοι συγγραφείς όταν δεν έχουν υλικό για να στηριχθούν», έγραψε ο Dylan D., για να συμπληρώσει: «Αυτή η σειρά αξίζει μια τελευταία σεζόν που να έχει νόημα. HBO, ανάτρεψε τις προσδοκίες μου και κάνε αυτήν την επιθυμία πραγματικότητα» σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Ενώ η αναφορά αυτή δεν περιγράφει συγκεκριμένα παράπονα, πολλοί οπαδοί ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο χαρακτήρας της Daenerys Targaryen.

Πολλοί φανατικοί του GOT θεωρούν ότι οι βάναυσες ενέργειές της στα τελειώματα της σειράς είναι εξ ολοκλήρου εκτός του χαρακτήρα σε σχέση με ό,τι είχε παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ