H σειρά – φαινόμενο Game of Thrones έριξε αυλαία – Το συγκινητικό «αντίο» της Ντενέρις και της Σάνσα

Game of Thrones: Τέλος εποχής...

Το Game of Thrones έκλεισε τον κύκλο του και όσοι είδαν το τελευταίο επεισόδιο έχουν ανάμεικτα συναισθήματα, όπως φαίνεται από τα σχόλια στο Twitter.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς οι φανς είχαν παράπονα για το πώς παρουσιάστηκε η μάχη του Γουίντερφελ, αλλά και το πώς «κατέρρευσε» μπροστά στα μάτια τους η Ντενέρις.

Δείτ επίσης: Απίστευτο! Να ξαναγυριστεί ο 8ος κύκλος του Game of Thrones, ζητούν οι φανς του – Γιατί;

 

Μάλιστα, υπήρχαν και εκείνοι που υπέγραψαν καμπάνια, απαιτώντας να ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος, τον οποίο χαρακτηρίζουν ως τον χειρότερο που έχουν δει.

 «Η σειρά αξίζει έναν τελευταίο κύκλο που θα βγάζει νόημα», σημειώνει η σχετική αίτηση, υποστηρίζοντας πως το φινάλε δείχνει να έχει γίνει βιαστικά σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Οι ηθοποιοί της σειράς είπαν το δικό τους αντίο, στους παραγωγούς αλλά και στους συμπρωταγωνιστές τους, αφού τόσα χρόνια μοιράστηκαν άπειρες στιγμές μαζί. 

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ, είπε «αντίο» στην «Ντενέρις», ποστάροντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Το ίδιο και η «Σάνσα»


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ