Η Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για την εβδομάδα: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Δευτέρα σήμερα 23 Μαρτίου και καλή εβδομάδα σε όλους! Η πρώτη εβδομάδα της άνοιξης ξεκινάει δυναμικά, αφού ο Άρης ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται υπό την επιρροή του Δία με τον οποίο συναντήθηκαν την Παρασκευή, σήμερα έχει ραντεβού με το “alter ego” του, τον Πλούτωνα.

 

  • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: H Νέα Σελήνη έρχεται να σας συντονίσει και να σας προσθέσει νέες αρμοδιότητες στην εργασία για τις οποίες ίσως χρειαστεί να εκπαιδευτείτε αλλά και να τις συνηθίσετε, αρχικά ως τρόπο σκέψης και μετά ως εκτέλεση. Βιάζεστε για το οικονομικό αντίτιμο αλλά αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να το διεκδικήσετε περισσότερο και με περισσότερη επιμονή. Ερωτικά, έχετε καταλάβει πόσο γενναιόδωροι ήταν οι άλλοι μαζί σας, αλλά εσείς δεν μπορείτε να το ανταποδώσετε στην ίδια δόση, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις αλλά αυτό πρέπει να το οργανώσετε πρώτα στο μυαλό σας για να το κάνετε ολοκληρωμένα. Προσέξτε οικογενειακά θέματα αυτή την εβδομάδα γιατί αυτοί που αποφασίζουν χωρίς εσάς για εσάς θα σας φέρουν εξ απροόπτου και αυτό θα σας κάνει οξύθυμους…Και με το δίκιο σας!

  • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια εβδομάδα που η κοινωνική δράση μοιάζει να είναι σε πρώτο πλάνο το οποίο βέβαια θα το περιορίσετε σε διαδικτυακό επίπεδο και θα μείνετε ενεργοί από εκεί, γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν και υπερτερούν της δικής σας διάθεσης. To ζήτημα είναι ο στόχος να επιτυγχάνεται ακόμα και αν απαιτεί από εσάς δύσκολες αποφάσεις… Στα ερωτικά σας είστε περισσότερο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες που όμως θα σας εξιτάρουν πρώτα το μυαλό! Όπως και οι μυστικοί έρωτες, σα να λέμε εξ’ αποστάσεως, σας μοιάζουν τουλάχιστον συναρπαστικοί. Επαγγελματικά, οι αποφάσεις σας αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα αλλά και το δυναμισμό σας. Το καινούργιο να ακολουθείτε και όχι το παλιό, γιατί αυτό ότι είχε να σας δώσει το έχει ήδη κάνει προ πολλού... Παρόλα αυτά προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί αξιολογείτε με λάθος τρόπο τα πράγματα, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να χάσετε μία ευκαιρία που δε θα την ξαναβρείτε και αυτό θα σας στεναχωρήσει!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είναι μία εβδομάδα που απαιτεί να κινείστε και να μη φοβάστε το καινούργιο, κυρίως στα επαγγελματικά σας, αλλά να είστε δραστήριοι βάζοντας τους συνεργάτες σας στη θέση τους, χωρίς να αποκλείεται να κάνετε αντικαταστάσεις ή να αλλάξετε αυτούς που τους δείχνετε εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια θα καταλάβετε βέβαια οτι αυτό ήταν κάτι απαραίτητο ενώ έτσι μεθοδεύετε μία αλλαγή που τελικά θα αποδειχτεί σε καλό σας, και αν δημιουργήσει κάποιες αντιδράσεις αυτό δε σας πτοεί καθόλου.Ερωτικά είστε πιο επιρρεπείς στον έρωτα που σας ανοίγει και κοινωνικές προεκτάσεις, λίγο συμφεροντολογικό ακούγεται αυτό, αλλά έτσι και αλλιώς ο έρωτας θα σας δείξει τις ευεργεσίες του και θα σας κάνει να επιλέξετε σωστά, τουλάχιστον σε αυτά που επιτάσσει η καρδιά σας! Πάντως μην υποτιμάτε τον εαυτό σας αλλά ούτε και να τον υπερεκτιμάτε!

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναμφισβήτητα έχετε αυξημένη ενέργεια και γρήγορη σκέψη αλλά είναι δύσκολο για εσάς να διαχειριστείτε το απρόοπτο που σας αιφνιδιάζει, και δεν ξέρετε πώς να το μεθοδεύσετε. Βέβαια, έχετε περισσότερο εγωιστικά κίνητρα παρά συλλογικά, αλλά στην πορεία το καταλαβαίνετε και αλλάζετε. Ερωτικά, είστε οι κυνηγοί και μάλιστα δεν αφήνετε κουβέντα να πέσει κάτω… Πάντως και με την Αφροδίτη στον Ταύρο αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να ακούτε πρώτα και μετά να παίρνετε αποφάσεις. Επαγγελματικά, μοιάζουν κάποιες συζητήσεις αναπόφευκτες, αλλά όσο και να σας δυσαρεστούν, θα κινηθείτε διπλωματικά ώστε να κάνετε τις ανακοινώσεις σας, αν και δεν έχετε την απαραίτητη υπομονή. Κάτι σας κάνει περισσότερο ανυπόμονους αλλά δεν το καταλαβαίνετε και δε θέλετε να το σταματήσετε. Μπορεί να μετανιώσετε για κάτι, όμως θα το έχετε ήδη κάνει!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

  • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εβδομάδα αυτή σας κάνει πιο ορθολογιστές τουλάχιστον στα επαγγελματικά σας και σίγουρα να σκέφτεστε με περισσότερο οικονομικά κριτήρια και αυτά να καθορίζουν τις όποιες κινήσεις σας. Δεν είναι ότι υποτιμάτε τη δημιουργία αλλά, καταλαβαίνετε ότι η αξία του χρήματος σε αυτή την περίπτωση πρέπει να λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ερωτικά, αποφασίζετε να απεγκλωβιστείτε από το συναίσθημα και να λάβετε υπόψη σας άλλους παράγοντες που είναι σημαντικοί για εσάς όπως τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας καταξίωση. Αυτά δεν μπορείτε να τα ταιριάξετε απόλυτα με τα συναισθήματα, ωστόσο προσπαθείτε να βρείτε την χρυσή τομή. Επαγγελματικά πάντως, βλέπετε ότι δεν υπάρχει τόσο θερμό κλίμα, ωστόσο εσείς δεν αλλάζετε στάση ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις σας και μάλλον έχετε αργήσει και αυτό σας κάνει ακόμα πιο αμίλητους και απαιτητικούς!

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σας αρέσει να μοιράζεστε αυτή την εβδομάδα αν και κάποια θέματα θέλετε να τα αναλύσετε μόνοι σας και κυρίως να τα σκεφτείτε χωρίς να ξέρουν οι άλλοι τις τελικές σας προθέσεις. Ομολογουμένως δεν μπορείτε να είστε τόσο αυτόνομοι όσο θα θέλατε και κυρίως δε θέλετε να μπαίνουν στα δικά σας χωράφια χωρίς τη δική σας έγκριση και βέβαια με τους όρους σας. Ερωτικά, το πάθος είναι μία δική σας υπόθεση και δε θέλετε να σας αντιστέκονται και βέβαια να σας αρνούνται αυτά που εσείς θεωρείτε κεκτημένα σας. Ευκαιρία και για αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν να γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας νιώθετε ότι έχετε την απόλυτη επιλογή και αυτό είναι που δε σας βάζει όρια ίσως και στο να κάνετε παράτολμες ενέργειες. Προσέξτε παρόλα αυτά με ποιους μιλάτε μιας και είναι εύκολο να υπάρξουν παρερμηνείες !

BANNER - 14901_yellow

  • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα με πολλή δουλειά σας περιμένει και ανασκουμπωθείτε για να έχετε δυνάμεις να αντεπεξέλθετε. Σίγουρα, με καινούργια πράγματα θα ασχοληθείτε και σίγουρα με καινούργια πράγματα θα αναμειχθείτε και θα παίξετε ρόλο διοργανωτή.Κάτι που όμως σας φαίνεται και σαν πρόκληση και σας αρέσει να νιώθετε ότι έχετε παραπάνω αρμοδιότητες. Προσέξτε μόνο, μην το παρακάνετε και μη νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και βιαστείτε να πάρετε μία απόφαση η οποία θα είναι λανθασμένη και δε θα το καταλάβετε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Ερωτικά πάντως έχετε καταλάβει ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι αισιοδοξία αλλά και διασκέδαση για να εκτονώνεστε και να νιώθετε αρεστοί. Το φλερτ δίνει και παίρνει οπότε προσέξτε μη ρισκάρετε μία σχέση σας ή δημιουργήσετε μία σχέση που δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε!

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι άκρως ερωτική και καλά θα κάνετε να το ευχαριστηθείτε ή να το ζήσετε έντονα…Αλλά και να μην το θέλετε θα είναι κάτι που θα σας έρθει η όρεξη κυρίως από τη μέση της εβδομάδας και μετά… Ερωτικά λοιπόν σας αρέσουν οι νέες περιπέτειες και φυσικά θα νιώσετε και αυτοπεποίθηση αρκεί να μην είστε κυριαρχικοί στους άλλους και έχετε πολλές απαιτήσεις για τις οποίες δεν είναι και η ώρα τους… Πάντως, ανανεώνεστε και καλό είναι να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας θέλουν να νιώθετε χαλαροί και ήρεμοι και βέβαια να αντιμετωπίζετε τα πάντα με αισιοδοξία. Επαγγελματικά, αν υπάρχουν φραγμοί και εμπόδια είναι απλώς για να σας κατευθύνουν σωστά και μην υπερβάλλετε στις δυσκολίες γιατί λύνονται από εσάς και μάλιστα ευκολότερα από όσα αρχικά σας φαινόταν!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

  • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σας αρέσουν οι αλλαγές και αυτή τη φορά και θα τις τολμήσετε και θα σας δώσουν το μέγιστο της ικανοποίησης. Ήδη νιώθετε ότι το σπίτι σας σας αρέσει και μάλιστα αισθάνεστε και πολύ άνετα μέσα σ’ αυτό. Γι’ αυτό επιστρατεύστε το γούστο σας και την όρεξή σας για διαδικτυακά ψώνια καθώς θέλετε ανανέωση τα οποία θα σας προσφέρουν κάποια άνεση αλλά προσέξτε το κόστος γιατί σας αρέσουν τα ακριβά και αυτό δεν είναι κακό αρκεί να το αντέχει η τσέπη σας. Ερωτικά, είστε σε πολλή καλή φάση γενικά και ήδη νιώθετε ότι έχετε επιλογές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας επιτρέπονται και όλα, ειδικά αν είστε σε σχέση… Πάντως λειτουργείτε μυστικά που αυτό σημαίνει είτε ότι μπαίνετε σε μία παράνομη σχέση είτε ότι δεν έχετε αποφασίσει αν θα εξελίξετε μία σχέση ή θα την αφήσετε σε πλατωνικό επίπεδο. Ότι και από τα δύο και αν συμβαίνει πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα που οι μετακινήσεις αλλά και οι συνομιλίες παίρνουν φωτιά και μαζί με αυτά και ο εγκέφαλός σας που δεν σταματάει να σκέφτεται και καταλήγει να κουράζεται. Ερωτικά, συζητάτε πλέον τα πάντα ακόμα και αυτά που δεν έχετε προλάβει να επεξεργαστείτε ή δεν ξέρετε αν πρέπει να τα αποκαλύψετε και έτσι έχετε διαρκώς με κάτι να ασχολείστε. Γίνεστε και σπιτόγατοι και θέλετε να μένετε αρκετές ώρες στο σπίτι σας και μάλιστα επιλέγετε και καλή παρέα, αλλά προσέξτε μη δημιουργηθεί μία παρεξήγηση άνευ ουσίας με ένα φίλο σας.Προσπαθήστε να σβήνετε γρήγορα όσες φωτιές ανάβουν για να περιορίσετε και τις συνέπειες ή να επαναφέρετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα, χωρίς να χάνετε χρόνο. Επαγγελματικά όσο περισσότερο προσεγγίζετε ένα θέμα τόσο περισσότερο ενδιαφέρον σας φαίνεται τόσο που φτάνει να σας ενθουσιάζει!

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ώρα για τελευταία δράση ή και μία τελευταία ευκαιρία και αν εσείς δεν το έχετε καταλάβει σίγουρα θα δεχτείτε εξωτερικά ερεθίσματα που θα σας βάλουν σε αυτή τη διαδικασία για να προχωρήσετε και κυρίως να πάρετε ρίσκα!Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, γιατί τα γεγονότα τρέχουν χωρίς να μπορείτε να τα σταματήσετε. Ερωτικά, μία είδηση σας αναστατώνει και σας βάζει αμφιβολίες ή και ερωτηματικά. Την αντίδρασή σας προσέξτε γιατί θα υπάρξει ανάλογη αντίδραση και από την άλλη πλευρά. Επίσης μη βιαστείτε να κάνετε ανακοινώσεις αν δε διασταυρώσετε τα γεγονότα και κυρίως να είστε σίγουροι ότι θα είστε έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις και μόνο από αυτή την αιτία… Επαγγελματικά, ο τολμών νικά, αλλά πρέπει να βιαστείτε και αυτή τη φορά να είστε τόσο σίγουροι ότι προπορεύεστε όσο και ότι έχετε κάνει κάτι ολότελα ολοκληρωμένο αναφέρει το astrologos.

  • ΙΧΘΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εβδομάδα που είναι αποφασιστικής σημασίας για εσάς κυρίως γιατί οι ίδιοι το επιλέγετε και ο πρωταγωνιστικός ρόλος σας ταιριάζει γάντι! Στα επαγγελματικά σας έχετε τόσο δυναμισμό που σχεδόν ξεπερνάτε αυτούς που είναι ιεραρχικά ανώτεροι από εσάς και αυτό δημιουργεί αντιδράσεις και έντονο ανταγωνισμό. Όμως ούτε αυτό σας πτοεί. Ερωτικά αρχίζετε και διακρίνετε ότι έτσι όπως δημιουργήσατε τις καταστάσεις αυτό που σας χρειάζεται είναι ακόμα και εξομολογήσεις και φυσικά αποδείξεις που εσείς θα κάνετε την αρχή για να τις δώσετε, αλλά κάτι θέλετε να πάρετε πίσω ως αντάλλαγμα. Πάντως, το μάτι σας παίζει αρκετά και σε επικίνδυνα μονοπάτια πράγμα που σημαίνει ότι αναλαμβάνετε το ρίσκο να αποκαλυφθεί κάτι το οποίο δε θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε. Το διπλό ταμπλό σας ανανεώνει μεν, αλλά ενέχει κινδύνους που καλό είναι να τους αποφύγετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ