Μοσχάτο: Σκοτώθηκε 14χρονη πέφτοντας στις γραμμές του τρένου - Το σπαρακτικό σημείωμα της

Σπαρακτικό είναι το σημείωμα που άφησε η 14χρονη που αυτοκτόνησε!

 

Την ζωή της έχασε μια κοπέλα 14 ετών που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν από τις 15:00, της Πέμπτης στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στο σταθμό του Μοσχάτου.

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Η μητέρα και ο πατριός της 14χρονης κοπέλας, κατήγγειλαν 42χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. 

Ο 42χρονος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη και επρόκειτο να περάσει από το Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Το σπαρακτικό σημείωμά της... 

Σπαρακτικό είναι το σημείωμα που άφησε η 14χρονη που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Η ανήλικη αυτόχειρας που διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν 46χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ είχε αναστατωθεί από το γεγονός ότι η μητέρα και ο πατριός της είχαν γίνει έξαλλοι μόλις το έμαθαν.

Την είχαν πιέσει να διακόψει, ωστόσο φαίνεται ότι συνέχισαν τις επαφές με αποτέλεσμα ο πατριός να πάει στο μίνι μάρκετ και να τους συλλάβει επ' αυτοφώρω να ερωτοτροπούν. Μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον 46χρονο.

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ