Φώφη Γεννηματά: Ουζάκι, χαμόγελα & χαλαρή διάθεση - Με δημοσιογράφους & φίλους σε ιστορικό στέκι στην Καισαριανή (φώτο)

Μετά από μια εντατική προεκλογική εκστρατεία που κορυφώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι πολιτικοί αρχηγοί πέρασαν σήμερα χαλαρές στιγμές με συνεργάτες και φίλους λίγο πριν την κρίσιμη αυριανή εκλογική μάχη. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γνωστή ταβέρνα στο Παγκράτι. 

Μετά από μια εντατική προεκλογική εκστρατεία που κορυφώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Φώφη Γεννηματά, πέρασε το μεσημέρι της παραμονής των Ευρωεκλογών στη Καισαριανή μαζί με ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, στενούς συνεργάτες, υποψήφιους ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους σε ιστορική ψαροταβέρνα της περιοχής.

Η κ. Γεννηματά είχε χαλαρή συζήτηση για την αυριανή κρίσιμη εκλογική διαδικασία στη κάλπη των Ευρωεκλογών αλλά και των εκλογών εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την εκλογική επιτυχία του ΚΙΝΑΛ.

Εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα το ενισχύσει για να δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πιο αποφασιστικά και με καλύτερη δυναμική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ