Η πανέμορφη δημοσιογράφος - γυναίκα του Κασίγιας έχει καρκίνο στις ωοθήκες - Το μήνυμά της μετά την χειρουργική επέμβαση (φωτό)

Είναι σπίτι της και αναρρώνει

Πριν λίγες ημέρες, η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Iker Casillas, Sara Carbonero, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον τραχήλο της μήτρας.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια υγείας που έζησε ο άνδρας της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iker Casillas (@ikercasillas) στις

 

Δείτε επίσης: Νέο σοκ στην οικογένεια Κασίγιας: Μετά από αυτόν και η σύζυγός του, Σάρα Καρμπονέρο διαγνώσθηκε με καρκίνο!

 

Η γνωστή δημοσιογράφος σήμερα πήρε ηξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης στο οποίο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. 

 

 

Έτσι θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω των social media.  «Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά» ξεκίνησε το κείμενο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία με λουλούδια που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

«Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» συμπλήρωσε η πανέμορφη δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ