Β. Κικίλιας: Σκέφτηκε να αναβάλει το γάμο με την Τζένη Μπαλατσινού; - Όταν ο Τσίπρας ανακοίνωσε εκλογές είπα "Έχει γούστο"

 "Είμαι χαρούμενος για το γάμο αλλά δεν έχω αγωνία"

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις  στις 16 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό.  Οι πρόωρες εκλογές που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα αλλάξουν τα σχέδια του ζευγαριού.

Ο Βασίλης Κικίλιας καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε για όλους και για όλα: Για τον επικείμενο γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά της.Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην μέλλουσα σύζυγό του και αποκάλυψε πως του πέρασε φευγαλέα η σκέψη να ακυρώσει τον γάμο του εξαιτίας των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιουλίου.

«Ο γάμος μας με την Τζένη, είναι 16 Ιουνίου, του Αγίου Πνεύματος. Το είχαμε αναγγείλει εδώ και κάποιους μήνες ότι ο γάμος θα είναι τότε. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Θέλω να σου πω ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας και είπε για τις εκλογές, πέρασε φευγαλέα από το μυαλό μου να ακυρωθεί, αλλά είναι τρείς εβδομάδες περίπου μετά», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Βασίλης Κικίλιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to you.. my Man! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Όταν περιμέναμε να βγει ο Τσίπρας και τελικά βγήκε στις 12:30 το βράδυ και είπε κάνουμε εκλογές είπα: "έχει γούστο;" Αλλά μέχρι τις 7 Ιουλίου έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος για το γάμο αλλά δεν έχω αγωνία», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις

Η Φαίη Σκορδά τού ζήτησε να σχολιάσει και τον σύντομο χωρισμό με την Τζένη Μπαλατσινού τον περασμένο Φεβρουάριο. «Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Το timing πάντα είναι σημαντικό. H δημοσιότητα και η πίεση έπεσαν πάνω μας. Πήραμε την απόσταση και το χρόνο μας. Όταν ξαναβρεθήκαμε, πριν το ανακοινώσουμε θέλαμε να είμαστε σίγουροι. Είναι ιερή στιγμή η απόφαση του γάμου», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας.   

Σε ερώτηση αν τον φόβισε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το γάμο, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου και αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους. Η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά της. Τα παιδιά είναι ευλογία». Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε και δικά του παιδιά. Για τη γυναίκα που θα παντρευτεί είπε: «Η Τζένη ξέρει ότι η δουλειά μου είναι μια δουλειά αποκλειστικής απασχόλησης και είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ