Ταϊλανδέζικη σαλάτα με μοσχάρι μόλις σε 20 λεπτά από τον Άκη Πετρετζίκη

ΟΚ… έχουμε, αγγούρι, καλαμπόκι, μοσχάρι, σουσάμι, κρεμμύδι.. τι το Ταϊλανδέζικο έχει αυτή η σαλάτα; δείτε!

ΟΚ… έχουμε, αγγούρι, καλαμπόκι, μοσχάρι, σουσάμι, κρεμμύδι.. τι το Ταϊλανδέζικο έχει αυτή η σαλάτα; δείτε!



Υλικά
300 γραμμάρια μοσχαρίσιες μπριζόλες
200 γραμμάρια κατεψυγμένο καλαμπόκι
1 μεγάλο αγγούρι
1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι από ρύζι
5 κουταλιές της σούπας ελαφρύ λάδι
λίγο σουσάμι για γαρνίρισμα
μπούκοβο


Χρόνος Εκτέλεσης : 20 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: 1
Μερίδες: 2

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες και τις ψήνουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά σε πολύ καυτό τηγάνι. Τις αφήνουμε να "ξεκουραστούν" για 10-15 λεπτά πριν τις χειριστούμε.

Κόβουμε στα δύο κατά μήκος το αγγούρι και με ένα κουταλάκι καθαρίζουμε τα σπόρια του. Το κόβουμε σε φέτες.
Το καλαμπόκι το βράζουμε για λίγα λεπτά μόνο και το στραγγίζουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνουμε το ξύδι, το λάδι και το μπούκοβο, ανακατεύουμε και το κρέας μέσα σε λεπτές φέτες, γαρνίρουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ