Τζένη Μπαλατσινού: Με νυφικό της Μαρέβας Μητσοτάκη στην εκκλησία - "Σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε παιδί"

"Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου"

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις  στις 16 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό. Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο Πρωινό για τα τηλεοπτικά της σχέδια, το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί ένα παιδί.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε ότι δεν είναι  αγχωμένη  για το γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη. «Αγχωμένη είμαι μόνο για το εάν θα προλάβω να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. » , τόνισε.

«Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Zeus & Dione είναι η εταιρεία που δημιούργησε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη,  Μαρέβα  Γκραμπόφσκι με την  Μιμή Κολοτούρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα σε όλους! Ας υποδεχτούμε με χαμόγελα τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

​​​​​​​

Η Τζένη, την οποία στην εκκλησία θα συνοδεύσει ο γιος της, Μάξιμος Κωστόπουλος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου. Απλά. Σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδί, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία".

Στην συνέντευξη της ακόμα τόνισε πως η τελετή του μυστηρίου θα είναι ιδιαίτερα λιτή, «αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ