«Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές»: στις 16 Ιουνίου η πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

-Σε σενάριο & σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια

-Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία  COSMOTE TV PLUS

-Από 8/7 έως και 15/7 καθημερινές προβολές στις 23.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD

Την Κυριακή 16 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, που αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV. Και τα 8 επεισόδια του κύκλου, θα είναι διαθέσιμα on demand & δωρεάν[1] στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από την Δευτέρα 8/7 έως και τις 15/7, τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA  4HD.

Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).  

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής,  συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης  Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Η ταινία του 2016 θα προβληθεί το Σάββατο 15/6 (23.00) στο COSMOTE CINEMA 1HD, ενώ από την Κυριακή 16/6 θα είναι διαθέσιμη και on demand στο COSMOTE TV PLUS για απεριόριστη θέαση. 

 

 Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ την εκτέλεση παραγωγής  έχει αναλάβει η εταιρεία BLONDE.

[1]  Η σειρά, όπως και όλο το περιεχόμενο των καναλιών COSMOTE CINEMA HD, είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS μόνο για τους συνδρομητές των πακέτων COSMOTE TV Full & Cinema.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ