Σταμάτης Κωβαίος: Δεν ήθελα να το αποκαλύψω - Ήμουνα στο MasterChef με κολπική μαρμαρυγή (βίντεο)

 Ο Σταμάτης Κωβαίος  αναφέρθηκε και στους τρεις κριτές του MasterChef 3. και  δε δίστασε να πει τη γνώμη του για τον καθένα ξεχωριστά

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «μετά τα μεσάνυχτα» ήταν ο Σταμάτης Κωβαίος που γνωρίσαμε ως παίκτη στο MasterChef 3. Ο αγαπητός στο κοινό μάγειρας έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για όσα έζησε στο παιχνίδι.

Μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του , το οποίο αποκάλυψε στους συμπαίκτες του λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά και για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μικρότερος. Ο Σταμάτης Κωβαίος  αναφέρθηκε και στους τρεις κριτές του MasterChef 3. και  δε δίστασε να πει τη γνώμη του για τον καθένα ξεχωριστά.

Σε σχέση με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ενώ ήταν στο παιχνίδι είπε

"Αυτό μου συνέβη πριν τρία χρόνια περίπου. Είναι κολπική μαρμαρυγή. Είναι μια αρρυθμία στην καρδιά. Η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο, πέρα απ' αυτό που υπάρχει και χτυπάει άρρυθμα. Χτυπάνε και τα δύο κέντρα μαζί, οπότε δεν χτυπάσει σωστά, και έχεις και πάρα πολλούς παλμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά και να έχεις κόπωση. Από τους τρεις μήνες που έμεινα στο παιχνίδι, τους δύο περίπου είχα μαρμαρυγή. Με κούρασε λίγο.

Υπάρχει ένα νοσοκομείο, το οποίο μετά το παιχνίδι μου είπε ότι θα αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία για να μου κάνει την εγχείρηση αυτή, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω ποιο είναι.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου χρειάστηκε να κάνω 7 χειρουργεία σε 1,5 χρόνια. Είχα σκωληκοειδίτιδα, έπαθα περιτονίτιδα και έσπασε. Μετά πάθαινα συνέχεια μολύνσεις, δεν έκλεινε η πληγή και αναγκάστηκα να κάνω 7 χειρουργεία για να μπω σε σειρά, μου επηρέασε και το συκώτι. Πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα πολύ αραιά σχολείο."

Μιλώντας για τους τρεις κριτές είπε:

«Ο κύριος Κουτσόπουλος είναι ένας πολύ καλός σεφ, με χιούμορ. Μας έφτιαξε πολύ την διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Ο κύριος Ιωαννίδης είναι λίγο ξεχασιάρης με τα λόγια του, μας καθυστερούσε λίγο στα γυρίσματα. Καλός και ο κύριος Ιωαννίδης», είπε.

Για τον, δε, Σωτήρη Κοντιζά σχολίασε: «Ο κύριος Κοντιζάς είναι στρατηγός. Αυτό που θέλει, αυτό πρέπει να γίνει. Πρέπει πάντα να είσαι καθαρός στην κουζίνα του και οι γυναίκες να έχουν τα μαλλιά πιασμένα. Θέλει πολύ καθαριότητα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ