Ιπποδρομίες στην Αγγλία με καπελαδούρες & καπελίνα, oversized ή μινιατούρες (φώτο)

Εντυπωσιακές εμφανίσεις

Γοητευτικές παρουσίες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε στυλ και παρουσίασαν όλες τις φετινές τάσεις της μόδας στην περίφημη "Ημέρα των κυριών" στις ιπποδρομίες του Έπσομ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι γυναίκες φόρεσαν τα πιο ωραία και εντυπωσιακά καπέλα τους και κατέβηκαν στον ιππόδρομο για να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο με μια μέρα λαμπερών εορτασμών.

Here come the girls! April Tucker, Camilla Baines, Jessica Rea Millenary, and Lucy Nicholls pictured as they arrived for Ladies Day

Το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις από το απαλό κόκκινο μέχρι το έντονο φούξια ήταν η επιλογή που κυριάρχησε στις εμφανίσεις των κυριών.

Racegoer Rebecca Roberts opted for a one-shoulder pink gown with an elborately floral headpiece

 Φέτος στα βραβεία The Style Awards, που δίνονται την "Ημέρα των κυριών" είναι ανοιχτά τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και επιδιώκουν να αναδείξουν τους καλύτερα ντυμένους  διαγωνιζόμενους.

Butterflies were very much a popular choice, with one guest opting for a particularly striking homage

Μικρά, μεγάλα, μινιατούρες. Καπέλα σε όλα τα μεγέθη και σε όλα τα σχήματα είχαν την τιμητική τους στις εμφανίσεις των κυριών. Πουλιά , λουλούδια , πεταλούδες, στόλιζαν τα εξωτικά καπέλα που φόρεσαν οι κυρίες που ... έδιναν αγώνα για την πιο πρωτότυπη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Couple goals: This stylish pair turned heads in the grounds with the gentleman sporting an epic grey tartan suit and his partner donning an elaborate black and white headpiece

Οι φιλοξενούμενοι στο  Grandstand Enclosure ενθαρρύνονται να ντυθούν έξυπνα για την Ημέρα των Κυριών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Investec Derby, ενώ οι  κυρίες και οι κύριοι στο περίπτερο Queen's Stand καλούνται να φορούν ένα γοητευτικό  καπέλο ή ένα σακάκι και κολάρο ή γραβάτα αντίστοιχα, αναφέρει η Daily Mail

Horsing around: Cheeky reveller Jessica Re Millinery poses with a horse statue before the races kicked off, sporting an elegant fuscia pink shirt and pleated skirt with black stiletto heels

Σήμερα είναι η πρώτη από τις δύο ημέρες αγώνων στο Epsom Downs, με το φεστιβάλ να περιλαμβάνει τους ποιοτικούς αγώνες, τα  The Style Awards, και το Official After Party που φιλοξενεί  τον DJ Vogue Williams.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ