Αποχωρεί από την πολιτική ο Πιτσιόρλας - "Δεν έχει σχέση η απόφαση μου με τη σημερινή συνεδρίαση"

Το είχε αποφασίσει εδώ και καιρό...

Την έντονη διαφωνία του τόσο ως προς τα πρόσωπα, όσο και ως προς το χρόνο που η κυβέρνηση επέλεξε να προχωρήσει στις αλλαγές στην κορυφή της Δικαιοσύνης, εξέφρασε  ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας ο οποίος μάλιστα μετά τη συνεδρίαση, ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να αποχωρήσει από την πολιτική . 

Ωστόσο  όπως αναφέρει σε δήλωσή του που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Στέργιος Πιτσιόρλας είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να μην θέσει υποψηφιότητας για βουλευτής.  «...Ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πιτσιόρλα έχει ως εξής:

«Η απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή συζήτηση. 'Αλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ