Made in Greece τα "Fisika" σαπούνια & οι κρέμες προσώπου και σώματος που φτιάχνουν τρεις λεβέντισσες της Κρήτης

Τρεις γυναίκες, μία ιστορία, πολλά εκλεκτά και αγνά περιποίησης σώματος και προσώπου.

Η Βούλα, η Φυλιώ και η Μαρία, λατρεύουν τη φύση και τα αγαθά που μας προσφέρει απλόχερα, λατρεύουν όμως και το χειροποίητο, γι' αυτό και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και να συνδυάσουν τα παραπάνω για να φτιάξουν τα δικά τους χειροποίητα και 100% φυσικά προϊόντα.

Και δεν είναι υπερβολή, αφού τα σαπούνια, οι κρέμες και τα έλαια που φτιάχνουν με τα χεράκια τους δημιουργούνται από φυσικά υλικά, με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα, χωρίς απόβλητα κατά την παραγωγή και με ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Οι τρεις λεβέντισσες από την Κρήτη έχουν δημιουργήσει την εταιρεία τους και το εργαστήρι τους, που φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από το... ‘FISIKA’ !

Στο εργαστήρι τους δημιουργούν χειροποίητα προϊόντα προσωπικής φροντίδας με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα και αιθέρια έλαια, χωρίς επιβλαβείς για τον οργανισμό και το περιβάλλον ουσίες, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως η ποιότητα σε ότι δημιουργείς προκύπτει από τον σεβασμό στον άνθρωπο και την φύση.

Η επιμέλεια που δείχνουν για τα προϊόντα τους είναι μοναδική. Προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό μέχρι το τελικό προϊόν και διαλέγουν τα υλικά τους με βάση τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την ισορροπία και την ομορφιά του δέρματος καθώς και την ευεξία του οργανισμού μας.

Στόχος τους είναι τα προϊόντα τους να χαρίζουν σε όσους τα χρησιμοποιούν ευεξία, ενυδάτωση, χαλάρωση και καθαριότητα σε βάθος. Η αίσθηση που αφήνουν τα προϊόντα μετά τη χρήση πάνω στο δέρμα είναι απερίγραπτη. Είναι αυτό ακριβώς που αναζητούμε και απαιτούμε όλες και όλοι, άντρες και γυναίκες από τα προϊόντα περιποίησης.

Το Fisika διαθέτει προϊόντα εξειδικευμένα, που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος ξεχωριστά. Εξατομικευμένα και με μεγάλη προσοχή στις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε γυναίκα, αλλά και άντρας σε κάθε ηλικιακή φάση τους προσφέρουν τη λύση που επιζητούν.

Σταφυλέλαιο, βανίλια, πορτοκάλι, βούτυρο καριτέ, λάδι Καρύδας, αλόη, γαρίφαλο, δενδρολίβανο, σοκολάτα, καφές, κυπαρίσσι, μανταρίνι, περγαμόντο, σανδαλόξυλο, τσουκνίδα, στάχτη ξύλου, γάλα, μέλι και ελαιόλαδο είναι τα βασικά συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα Fisika.

Ποια είναι όμως η ιστορία που κρύβεται πίσω από το Fisika; Για να ξετυλίξουμε το κουβάρι θα χρειαστεί να πάμε πολλά χρόνια πίσω, όταν η Φυλιώ και η Βούλα- πρωτοείδαν την γιαγιά τους να φτιάχνει σαπούνι. Τους πήρε πολύ καιρό να καταλάβουν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το σαπούνι. Το κατάλαβαν όμως όταν μετά τη συχνή χρήση των κοινών προϊόντων (κρέμες, σαμπουάν,αφρόλουτρα) που υπάρχουν στην αγορά, το δέρμα τους άρχισε να αντιδρά αρνητικά, εμφανίζοντας ακμή, ξηρότητα, λιπαρότητα, ερεθισμούς...

Τότε ήταν που ξεκίνησαν να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επαναφέρουν την επιδερμίδα τους. Και η πρώτη εικόνα που τους ήρθε στο μυαλό ήταν η γιαγιά τους και οι τρόποι της να φτιάχνει σαπούνια. Με τη δική της καθοδήγηση και με την πείρα της άρχισαν να πειραματίζονται και να δημιουργούν τα πρώτα τους σαπούνια και τις κρέμες. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και ένας μεγάλος και άκρως δημιουργικός δρόμος ανοίχτηκε μπροστά τους.

Πειραματίστηκαν αρκετά, έκαναν πολλές δοκιμές, μάζεψαν σχόλια, κριτικές και εμπειρίες από φίλους, γνωστούς και συγγενείς κι όταν το επίπεδο έγινε υψηλό, τόσο που να μπορούσε να υποστηρίξει την εμπορευματοποίησή τους, βγήκαν στην αγορά. Τα προϊόντα γρήγορα αγαπήθηκαν από τον κόσμο και οι προσπάθειές τους άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ