Ο γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα προτείνει: Παντρεύεστε ή θα γίνετε νονά και θέλετε να εντυπωσιάσετε; -3 διαφορετικά πακέτα θεραπειών για κάθε βαλάντιο

Μια όμορφη και ανανεωμένη εμφάνιση θα τονώσει αυτοπεποίθησή σας

Σίγουρα έχουν υπάρξει και θα υπάρξουν στιγμές που αναζητάτε αυτό το «κάτι» για να απογειώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Είτε θα ανέβετε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας είτε θα γίνετε νονά σίγουρα έχει σημασία για εσάς να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή σας.

Ένας εξειδικευμένος ιατρός μπορεί να φροντίσει γι'αυτό προτείνοντάς σας τις κατάλληλες θεραπείες, όποιο κι αν είναι το budget σας. Ανακαλύψτε παρακάτω τρία διαφορετικά πακέτα θεραπειών που μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσα σε ένα διάστημα πριν τη σημαντική στιγμή σας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει με βάση τις ανάγκες σας.

Gold πακέτο 

Παρέχει τα απαραίτητα «συστατικά» για να αναδείξετε τη γοητεία σας

Σε αυτό περιλαμβάνεται:

Ενυδάτωση και boosting προσώπου με μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος. Η εν λόγω μεσοθεραπεία θα ενυδατώσει βαθιά την επιδερμίδα και θα συμβάλλει στην αποκατάσταση της ελαστικότητάς της. Η τεχνική έγχυσης είναι ενέσιμη και αναζωογονεί αμέσως την επιδερμίδα, μειώνοντας και τις λεπτές ρυτίδες.

Θεραπεία μάυρων κύκλών με υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώσυνη και ο σκοπός της είναι να δώσουμε στα μάτια μία πιο ξεκούραστη όψη.

Έγχυση υαλουρονικού οξέως στις ρινοπαρειακές ρυτίδες ή αλλιώς smile lines. Οι ρινοπαρειακές ρυτίδες (οι γραμμές που βρίσκονται δεξιά και αριστερά της μύτης σας στα μάγουλα), σε συνδυασμό με τους μαύρους κύκλους, μπορούν να προσθέσουν χρόνια στο πρόσωπό σας.

Botox. Από το gold πακέτο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο «βασιλιάς» των ενέσιμων θεραπειών, όπως συνηθίζει να αποκαλείται. Ο ιατρός εγχέει μια ουσία που λέγεται βοτουλινική τοξίνη, η οποία «παραλύει» ελεγχόμενα και προσωρινά τους μυς του μετώπου και το μεσοφρύου, εξαφανίζοντας έτσι τις ρυτίδες στα σημεία αυτά και βοηθώντας στην πρόληψη.

Συνήθως, εφαρμόζεται στο «πόδι της χήνας», στα φρύδια και το μέτωπο.  

Aύξηση του όγκου των χειλιών με υαλουρονικό, η οποία πραγματοποιείται με ειδικό filler. Ο σκοπός αυτής της τόνωσης είναι το αποτέλεσμα να είναι μίνιμαλ, ώστε το περίγραμμα να γίνει ελαφρώς πιο έντονο και τα χείλη πιο ζουμερά.

Απαιτούμενος χρόνος θεραπειών στο συγκεκριμένο πακέτο : 20 - 30 μέρες

Silver πακέτο 

Δικαίωμα κάθε γυναίκας που θέλει να εντυπωσιάσει σε λιγότερα βήματα

Σε αυτό περιλαμβάνεται:

Ούτε από το silver πακέτο θα μπορούσε να απουσιάζει το δημοφιλές Botox, το οποίο αναμφίβολα ανήκει στη λίστα με τις διαχρονικές θεραπείες. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να εξαφανίσει, έστω και προσωρινά, τις ρυτίδες της για μία σημαντική στιγμή; Το αποτέλεσμα είναι ορατό ήδη μετά από 1 εβδομάδα και διαρκεί έως και 6 μήνες.
 

Μεσοθεραπεία. Συζητήστε με το γιατρό σας ποια είναι η κατάλληλη μεσοθεραπεία για εσάς, ανάλογα με το στόχο σας (αντιγήρανση, ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιγξη κ.ά.)

   Έγχυση υαλουρονικού οξέως στις ρινοπαρειακές ρυτίδες.

Απαιτούμενος χρόνος θεραπειών στο συγκεκριμένο πακέτο : 13- 20 ημέρες

Last minute πακέτο

Οι πιο διακριτικές και τελευταίας στιγμής κινήσεις – ματ για να αναδείξετε το πρόσωπό σας.

Σε αυτό περιλαμβάνεται:

Μεσοθεραπεία με βιταμίνες. Αυτό το είδος μεσοθεραπείας προσφέρει στην επιδερμίδα όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει ήδη, αλλά που με την παροδο του χρόνου μειώνονται και δεν αναπληρώνονται επαρκώς. Θέλετε λεία και λαμπερή επιδερμίδα; Με τη μεσοθεραπεία θα το πετύχετε.

 Peeling. Ένα βαθύ peeling με οξέα φρούτων θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, δημιουργώντας τον ιδανικό «καμβά» για καλύτερη απορρόφηση (άρα και καλύτερο αποτέλεσμα) των προϊόντων περιποίησης, ενώ θα σας χαρίσει μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Dermapen. Αυτό το «μαγικό» στυλό δημιουργεί μικροτραυματισμούς κάτω από την επιδερμίδα, οι οποίοι επιταχύνουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να επουλωθούν το συντομότερο δυνατόν. Έτσι επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση της επιδερμίδας και οι μικροατέλειες βελτιώνονται αισθητά.

Απαιτούμενος χρόνος θεραπειών στο συγκεκριμένο πακέτο : 5- 10 ημέρες

Πληροφορίες για τα πακέτα

Ιάκωβος Γκόγκουα MD

Κοσμητική Ιατρική – Αντιγήρανση

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 77, Αθήνα 115 21
Τηλέφωνο: 697 807 8038

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ