Όλες οι φώτο & τα βίντεο από το γάμο της πανέμορφης πριγκίπισσας Σαρλότ Κασιράγκι με τον ωραίο κινηματογραφικό παραγωγό

Υπέροχη με φόρεμα Yves Saint Laurent

Τον αγαπημένο της  Ντιμίτρι Ράσαμ παντρεύτηκε η 32χρονη πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι. Ο γάμος της κόρης της πριγκίπισσας Caroline, και εγγονής της Γκρέις Κέλι, με τον ωραίο κινηματογραφικό παραγωγό έγινε το Σάββατο στο Παλάτι των Μονεγάσκων .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Civil wedding in Monaco for Charlotte Casiraghi and Dimitri Rassam. She is stunning ? June 1st, 2019. . . . . . . . . #monacoroyals #monacoroyalfamily #monacoroyalty #royals #royalfamily #royalfamilies #monacoroyals #royalnews #thecrownchronicle #charlottecasiraghi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown Chronicle (@thecrownchronicle) στις

Ο 37χρονος Ντιμίτρι Ράσαμ είναι γιος της ηθοποιού Καρόλ Μπουκέ. Το ζευγάρι που έχει ένα γιο τον 6 μηνών  Balthazar, αντάλλαξε τους όρκους του  σε μια πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μονακό. Η Σαρλότ Κασιράγκι γαι τον γάμο της επέλεξε  ένα υπέροχο φόρεμα Saint Laurent με τρεις φιόγκους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#charlottecasiraghi • • • Credits: @pierrepassebon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte Casiraghi (@charlotte.casiraghi) στις

Η τελετή τελέστηκε με την παρουσία των οικογενειών του ζευγαριού και λίγων στενών φίλων. Στον γάμο ήταν παρούσα όλη η βασιλική οικογένεια: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Γαβριέλλα και ο πρίγκιπας Ζακ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης τα αδέρφια της Σαρλότ, Αλεξάνδρα του Αννόβερου, Αντρέα Κασιράγκι, Πιερ Κασιράγκι.  Στο γάμο ήταν παρούσα φυσικά η μητέρα του γαμπρού Καρόλ Μπουκέ, και ο ετεροθαλής αδερφός του Louis Giacobetti .

Μετά την τελετή ακολούθησε μεσημεριανή δεξίωση και πικ-νικ. Οι περίπου 300 καλεσμένοι απόλαυσαν παραδοσιακά πιάτα, τσάι πορτοκαλιού και κέικ , αναφέρει το People.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ