"Μπικίνι - Μπικίνι που λες": Αυτά είναι τα must μαγιό για φέτος - Εντυπωσιάστε στην παραλία (φώτο)

Το μπικίνι επέστρεψε δυναμικά - Δείτε τα πιο όμορφα μαγιό 

"Μπικίνι, μπικίνι, που λες, " τραγουδούσε η Τζόις Ευείδη στην ταινία "το κλάμμα βγήκε από τον παράδεισο" υμνώντας το μαγιό που τη δεκαετία του 60 έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στη μόδα και κατακτούσε τις καλλίγραμες κορασίδες.

Από τότε πέρασαν πολλές δεκαετίες και το μαγιό που "τίμησαν" η Μπριζίτ Μπαρντό και άλλες μεγάλες σταρ, επέστρεψε δυναμικά και ανανεωμένο στη μόδα. Φέτος οι τάσεις μας δίνουν πολλές επιλογές αφήνοντας το περιθώριο σε περισσότερες γυναίκες να επιλέξουν μπικίνι για τις εμφανίσεις τους στην πλαζ.

Με τροπικά σχέδια που θυμίζουν Χαβάη, έθνικ μπικίνι , ρετρό μπικίνι που θυμίζει τα πρώτα που εμφανίστηκαν. Ακόμη στη μόδα είναι το μπικίνι με ελληνικά σχέδια και μοτίβα , που τιμούν  το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το  mix & match μπικίνι, με διαφορετικό τοπ από το κάτω. Φυσικά από τις τάσεις δεν λείπει το μικροσκοπικό σέξι μπικίνι , ενώ το μπικίνι με μεγάλο κάτω μέρος , μπορεί να γίνει η επιλογή των λιγότερο "τολμηρών" κοριτσιών.

Με σχέδια θηλυκά, σέξι , αθλητικά, τα μπικίνι φέτος διεκδικούν δυναμικά μια θέση στις προτιμήσεις μας.  Στη μόδα και το girly μπικίνι σε στυλ Μπριζίτ Μπαρντό, όπως αναφέρει το .femmeactuelle.fr

Το animal print, που φέτος κυριαρχεί στη μόδα, δεν λείπει ούτε από το μπικίνι ενώ το κλασσικό μαύρο μπικίνι γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον με κρόσια ή ασύμετρα σχέδια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ