Παγκόσμιος θρήνος για τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ρέγες -Ραγίζει καρδιές το "αντίο" του γιου του (φώτο -βίντεο)

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σοκ έχει προκαλέσει στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο η είδηση πως άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητικό δυστύχημα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ το τροχαίο έγινε εχθές Σάββατο στην γενέτειρά του Ουτρέτα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Ο 36χρονος άτυχος αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ είχε φορέσει παλαιότερα τις φανέλες των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα και Εσπανιόλ.

Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είπαν το απόγευμα της Κυριακής (2/6) χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ένα 24ωρο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 36χρονου σπουδαίου ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο άλλοτε άσος της Σεβίλης, αλλά και των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
 

Το συγκλονιστικό αντίο του γιου του

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του  τρία παιδιά και ο μεγαλύτερος  γιος του Χοσέ, τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στο Instagram που... συγκλονίζει 

«Είναι η τελευταία μας στιγμή μαζί, μπαμπά… Εκείνη τη μέρα μου είχες δώσει συμβουλές όπως κάνεις πάντα, αλλά σήμερα δεν θα επιστρέψεις να το κάνεις ξανά. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα! Ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα, μπαμπά. Δεν περνούσαμε όσο χρόνο θέλαμε μαζί, αλλά μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε πόσο αγαπιόμασταν! Ξέρω ότι από τον παράδεισο θα με προσέχεις και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ, μπαμπά!», έγραψε ο 11χρονος γιος του μεγάλου ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ